Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
ONLINE! ArtsMűhely táncvideója Rendezvény
2021. május 3. hétfő 17:00

A tánc az emberi kultúra része. Olyan tevékenység, ahol az ember a testét használja eszközként gondolatainak, érzelmeinek vagy hangulatának kifejezésére. A Tánc világnapját minden évben április 29-én ünnepeljük.

A KMO-ban működő tanfolyamok és művészeti csoportok jó ideje az online térbe kényszerülnek. Nagy örömünkre azonban az élet nem állt meg, a sportolók, táncosok ebben a speciális helyzetben is edzenek, készülnek, alkotnak, s ha csak az éteren keresztül is, de tudásukat is összemérik.

A Tánc világnapja alkalmából az Artsműhely Egyesület táncaiból szeretnénk megmutatni kettőt Önöknek.
A táncok május 3-án 17 órától lesznek megtekinthetők ezen az oldalon: 

A videókon: Berkovits-Stroh Hanna, Kántor Lívia, és Férhezli Viktória táncolnak.

  • Berkovits Stroh Hanna
    a II. Online Országos Táncművészeti Fesztivál - Junior korcsoport Kortárs tánc szóló kategória bronz minősítését szerezte meg.
  • Kántor Lívia
    a II. Online Országos Táncművészeti Fesztivál – Junior korcsoport Modern tánc szóló kategória ezüst minősítését nyerte el.
  • Férhezli Viktória pedig a II. Online Országos Táncművészeti Fesztivál - Ifjúsági korcsoport Kortárs tánc szóló kategória bronz minősítését kapta.

Teljesítményükhöz ezúton is szívből gratulálunk, s bízunk benne, hogy hamarosan újra személyesen is találkozhatunk a KMO-ban!

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!