Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
KÖNYVBEMUTATÓ - Mika Tillensen: Bertram atya kalandjai Rendezvény
2021. december 7. kedd 18:00
KMO

KÖNYVBEMUTATÓ - Mika Tillensen: Bertram atya kalandjai
(Mikecz Attila, a KMO munkatársa, elsőkönyves író könyvbemutatója)

Mika Tillensen (Mikecz Attila) elsőkönyves író: Bertram atya kalandjai

Mikecz Attila nyolc éve dolgozik a KMO Művelődési Központban. Elhivatottan kultúrabarát. Magas szinten zongorázik, zenét szerez és az utóbbi években könyvírásra adta a fejét. Első könyve idén novemberben jelent meg a Könyv Guru gondozásában.

Bertram atya - egy fiktív angol kisváros, Douchebag City prédikátora – aki bár elmúlt ötvenéves, még mindig az anyjával él. Idegileg teljesen készen van, mióta szerelme, Matild elhagyta. Egy nap, merő véletlenségből, Bertram összefut a környék egyetlen OKJ-s végzettségű, ijedős magánnyomozójával, John Burdennel. Hamarosan már együtt nyomoznak Philip Shithole rejtélyes eltűnése ügyében. A szálak egészen a Spitzbergákig vezetnek. Douchebag City-ben ismeretlen kór szedi áldozatait – a Cantor vírus: jellegzetessége, hogy aki elkapja, ellenállhatatlan kényszert érez az éneklésre. Bertram és John közösen átélt élményei alapjában változtatják meg az életről vallott nézeteiket, miközben vicces és olykor kínos helyzetekbe keverednek. Bertram idővel a szerelemre is rátalál a bájos Okidli doktornő személyében. Fontos szerephez jut a történetben egy kötött kardigánok iránti vonzódásáról közismert jegesmedve, Alfred Shithole, Philip tízéves fia, továbbá Andreas Hosentroger, az idegesítő okostóni.

A regényből megtudhatjuk, miért olyan fontos a gyúrás, ha már agyilag zoknik vagyunk, ellátogatunk Meseországba, valamint betekintést nyerhetünk a diktatúrák természetébe. Választ kapunk olyan eget rengető kérdésekre, hogy miért nem bírjuk a nagyképű, fennhéjázó alakokat és megmondó-embereket, hogyan legyünk nagyon óvatosak az internetes társkeresőn, miért olyan büdös az ördög, hova járjunk étterembe, valamint kiderül az is, mi az élet értelme.

A Bertram atya kalandjai egy szórakoztató, abszurd felnőtt történet, amelyben bármi előfordulhat, és annak az ellenkezője is.

A szerzőt bemutatja: Gábor Ilona, a KMO igazgatója

A kiadó részéről dr. Soós Gábor kiadóvezető köszönti a megjelenteket, majd Mikecz Attila, a könyv szerzője beszél a könyv megszületésének titkairól

A könyvbemutató végén karácsonyi kedvezményes könyvvásárlással egybekötött dedikációval várjuk kedves Vendégeinket!

A belépés díjtalan!

További információ:
P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9752/0106 m., p.toth@kmo.kispest.hu

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!