Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
ILLÚZIÓ A SZERELEM - KISPESTI ÚJÉVI KONCERT 2022 Rendezvény
2022. január 30. vasárnap 16:00
KMO
IDŐPONTVÁLTOZÁS! A Kispesti Újévi koncertet január 16-ról január 30-ra halasztottuk el! Megértésüket köszönjük. A 30-ai koncertre, a 2022. január 16-ára megváltott jegyek érvényesek!


2022. január 30. vasárnap 16.00
ILLÚZIÓ A SZERELEM - KISPESTI ÚJÉVI KONCERT 2022
ünnepi koncert két részben

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Több éve hagyomány már a KMO-ban, hogy ünnepélyes koncerttel köszöntjük az új esztendőt. A rendezvény első részében operettműsort, a második részben a Kispesti Obsitos Fúvószenekar hagyományos újévi koncertjét láthatják, hallhatják az érdeklődők.

2022-ben a Rátonyi Róbert Színház művészei jönnek el hozzánk: Kiss Zoltán, Domoszlai Sándor, Teremi Trixi és Vörös Edit. Műsorukban Jacobi Viktor halálának 100 éves évfordulójára is emlékezünk egyben.

Jacobi Viktor Budapesten született, Zeneakadémiát végzett zeneszerző volt. A kezdetektől kezdve a könnyebb műfajnak hódolt. Legsikeresebb darabjai a Leányvásár és a Sybill. Később New Yorkban telepedett le és hamar népszerűvé vált az Egyesült Államokban, a legjobb zeneszerzők között tartották számon a Broadway-n, de mégsem lett egyik műve sem olyan világhírű, mint az említett két operett. Korai – 38 évesen – halála megakadályozta a további szép muzsikák megalkotásában. Ha csak az Illúzió a szerelem, vagy a Kettecskén dallamait felidézzük, fájó, hogy egy ilyen szép karrier betegség miatt félbemaradt. Ezen a szép délutánon mindenesetre felidézzük az egyik legjobb operettszerzőnk muzsikáit.

A szünetet követően a Kispesti Obsitos Fúvószenekar ünnepi, hagyományos koncertjére kerül sor, amely minden évben nagy népszerűségnek örvend és hatalmas siker. Különösen az újévi koncerteken, elsősorban Bécsben elhangzó Radetzky induló, amely a kispesti eseményről sem hiányozhat és amely keretében a közönség, tapsával is részesévé válik a műsornak. Ez valószínű, most sem lesz másként.
Karmester: Nagy Zsolt Gábor

Belépődíj:
2.500,- Ft (elővételben), 3.000,- Ft (aznap)
(helyfoglalás érkezési sorrendben)

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

További információ:
P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9752/0106 m.,
email: p.toth@kmo.kispest.hu

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!