Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
ONLINE! Görög Ibolya: Az illedelmes vendég... Rendezvény
2021. május 20. csütörtök 17:00

2021. május 20-án, csütörtökön 17 órától, Görög Ibolya Az illedelmes vendég. Hogyan viselkedjünk itthon és külföldön? című, a KMO-ban korábban felvett - előadását láthatják és hallhatják felvételről, online! Az előadás megtekintése ingyenes!

Hamarosan nyithatnak a szállodák, így lehetőségünk lesz utazni. Talán érdemes újra átgondolni az utazás, a hotelben tartózkodás illemszabályait. Görög Ibolya protokollszakértő tavaly, a KMO-ban felvett előadásával kívánunk jó egészséget, kellemes időtöltést a pünkösdi hétvégére! Jó szórakozást az előadáshoz!

Görög Ibolya 1987-től 1999-ig dolgozott a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályán. 1992-től mint protokollfőnök irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. Elméleti felkészültségét a viselkedéskultúráról, a protokollról, a rendezvényszervezésről tartott előadásokon, írásokban hasznosítja, melyekben megosztja közönségével a gyakorlati tapasztalatait is. A mindennapi viselkedés (köszönés, öltözködés, kommunikáció) helyes formáira vezet rá. Ez alkalommal az utazásokon, a szálláshelyeken szerzett tapasztalatairól mesél vidám sztorikat és közben megtanulhatjuk a viselkedés helyes szabályait is.

FIGYELEM! Az előadás ingyenesen megtekinthető ezen az oldalon, illetve YouTube csatornánkon 2021. május 20-án, 17-21 óra között.

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!