Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
ONLINE! Görög Ibolya - Illedelmes vendég... Rendezvény
2021. január 30. szombat 16:00

2021. január 30-án,  szombaton 16 órától, Görög Ibolya Az illedelmes vendég. Hogyan viselkedjünk itthon és külföldön? című előadását láthatják és hallhatják felvételről, online!

Görög Ibolya 1987-től 1999-ig dolgozott a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályán. 1992-től mint protokollfőnök irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. Elméleti felkészültségét a viselkedéskultúráról, a protokollról, a rendezvényszervezésről tartott előadásokon, írásokban hasznosítja, melyekben megosztja közönségével a gyakorlati tapasztalatait is. A mindennapi viselkedés (köszönés, öltözködés, kommunikáció) helyes formáira vezet rá. Ez alkalommal az utazásokon, a szálláshelyeken szerzett tapasztalatairól mesél vidám sztorikat és közben megtanulhatjuk a viselkedés helyes szabályait is.

 


 FONTOS INFORMÁCIÓ! 

 

Online-terem

Belépődíj az online-terembe: 800,- Ft

Az előadás online érhető el. A megtekintéshez szükséges linket a KMO Művelődési Központ küldi meg Önnek a jegyvásárlásnál használt e-mail címre az előadást megelőző napon. (Kérjük figyelje a spam mappát is!) Amennyiben kérdése van, írjon: informacio@kmo.kispest.hu

 

 

Jegyek kaphatók a jegy.hu rendszerén keresztül:

Online jegyvásárláshoz kattintson ide »

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!