Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Rendezvény Főoldalra Vissza
N-Con - Nintendo nap Rendezvény
2024. július 27. szombat 10:00
KMO

2024. július 27-én, 10 órától a N-con - Nintendo napnak ad otthont a KMO Művelődési Központ, a Supermario4everblog és a Regamex közös szervezésében. 

Az N-Con egy kifejezetten Nintendóra fókuszáló videojátékos esemény, melynek célja a Nintendo népszerűsítése, és hogy a rajongók összegyűljenek, együtt játszanak.

Új- és retro Nintendo konzolok egyaránt ki lesznek állítva, játékok kipróbálhatók. Lesz verseny is, méghozzá Mario Kart 8 Deluxe és retro Elektor Kalandor verseny keretében Super Mario Bros. játékokban mérhetitek össze a tudásotokat.

Gyere el, hozd el a barátaidat, találkozz hozzád hasonló Nintendo rajongókkal és érezzétek jól magatokat egy kellemes, családi közegben!

Részletek: 

  • Helyszín: KMO Művelődési Központ, Kultúr-kamra terem
  • Időpont: 2024. július 27., szombat 10.00 - 17.00
  • Jegyár: 1.000,- Ft

online jegyvásárlás

Versenyek:

  • Mario Kart 8 Deluxe verseny
    Ha már 200cc-n is sorozatban nyered a versenyeket, ha nagyon jól megy online ellenfelekkel a játék, akkor itt az idő, hogy versenyen is megmérettesd a tudásodat! A verseny egyenes kieséses rendszerben fog zajlani, egyszerre négyen játszanak VS-ben, és az első két helyezett jut tovább. Egy verseny négy pályából áll, ezeket a játék véletlenszerűen fogja kiválasztani. A karakter és a kocsi szabadon választható.  Az első három helyezett lesz díjazva, a nyereményeket a Game Park biztosítja.

  • Retro Elektor Kalandor verseny
    Veterán Nintendo játékosok jól ismerik az Elektor Kalandor című műsort, mely a '90-es évek első felében generációkkal ismertette meg és szerettette meg a Nintendót és a Super Mario játékokat. Ennek emléket állítva rendezzük meg a retro Elektor Kalandor versenyt, melynek szabályai ugyanazok lesznek, mint a műsorban: Három perced van arra, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjts össze a klasszikus Super Mario Bros. játékban.

A legtöbb pontot összegyűjtött játékos Regamex ajándékcsomagot kap!

További információ: 
Sz. Urbán Szilvia, tel.: 282-9752/0107 m., email: urban.szilvia@kmo.kispest.hu

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!