Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
LELKI EGÉSZSÉG - TESTI EGYENSÚLY Rendezvény
2024. május 25. szombat 10:00
KMO

2024. május 25-én, szombaton 10-16 óra között kerül megrendezésre a  Lelki egészség - testi egyensúly című programunk. 

A pozitív gondolkodás, az életszemlélet váltás, a boldogság, a harmónia és a testi-lelki egység megtalálása a fő mottója ennek a szombati lélekműhelynek. ThetaHealing, kineziológia, női jóga, hangtálfürdő, metamorf masszázs és életvezetési tanácsadó várja látogatóinkat. Emellett Zinzino termékek vásárlására is lehetőség lesz.

online jegyvásárlás


Programok


 • Hangtálfürdő Nerával
  A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét.  Az egészséges, harmonikus elme elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait.  A hangtál hangja a nyugodt lebegő ritmusával hat a testre, és harmonizálja testünket, lelkünket.

 • Opra Edina - életvezetési tanácsadó csoportfoglalkozása
  - Hangold fel magad a hétköznapokra! - Vezetett csakratisztító relaxáció, csoportosfoglalkozás:
  A rohanó hétköznapokban sokszor elfelejtünk magunk felé fordulni, pedig már napi 15 perc tudatosan magunkkal töltött én-idő rendkívül sok belső erőt tud felszabadítani. A testi és lelki egészség berkein belül, energiagyógyászként, egy olyan könnyen és önállóan is végezhető csakratisztító, energiafeltöltő módszert mutatok meg, amivel könnyen fel tudod hangolni magad a hétköznapokra. Végezd akár a nap kezdetén, vagy a nap lezárásaként, rendszeres gyakorlásával mindenképp érezni fogod a hétköznapi életed minőségi változását.                     - Egy kérdés, egy válasz! - Szabad asszociációs Zen Tarot kártya elemzés

 • Páczai Viktória és Steinmetz Melinda – Relax sarok
  Relax Sarok – 20 perc kikapcsolódással

  Energetikai újrahangolás - Kezelések, melyeket párban adunk:

  - Access Bars ízelítő kezelés, mely egy energetikai kezelés, a fejen található életterületeket jelölő pontok gyengéd érintésével.
  - Aromaterápiás kézmasszázs tiszta esszenciális olajokkal Az esszenciák jótékony hatással lehetnek az aktuális testi - lelki állapotunkra.

  Útmutatás:
  - Asztrozófia: Születésed pillanatának vezérló csillagképének üzenete és megjelenítése a csillagos égbolton.
  - Mágikus illatok kártyahúzás: Jelenlegi élethelyzetedben melyik esszencia támogat a leghatékonyabban.

 • Lizer Krisztina - Access Bars kezelő-oktató, testkezelő, pedagógus, édesanya
  Danka Mária - Access Bars-, test- és Facelift oktató
   
  Access kezelések és EKG-bázisú szívstresszmérés
   
  Előadás lelki egészség, stresszoldás témában, beszélgetés és gyakorlati bemutató szülőknek, nagyszülőknek, gyerekeknek, pedagógusoknak.
  Minden egész órában ismertető beszélgetést tartunk az Access Consciousness módszerről, az Access Bars kezelésről illetve egyéb testkezelésekről. Utána 20 perces bemutató kezeléseket lehet igénybe venni. Közben, akit érdekel, letesztelheti magát egy
  szívstresszmérővel is. A módszerről és a kezelésekről bővebben itt • Bányai Edit – One Brain kineziológia
  A kineziológia hivatalosan mozgás tant jelent. De… voltaképpen az energia mozgásáról és mozgatásáról szól. Méghozzá az érzések és az érzelmek, hogyan hoznak mozgásba bennünket. Leragadok, megtorpanok vagy rohanok, sietek vagy egyszerűen haladok, nyugodtan, tudatosan a célom felé. Emotion angol szó, mozgásban lévő energiát jelent. Ezt a mozgásban lévő energiát tudatosan kell feldolgoznunk, mely nagy kihívást jelent sok helyzetben. A tudattalan elerőtlenítő programjai feloldhatók, átírhatók a kineziológia One Brain módszerével. Ennek a rendszernek az alkalmazásával a tudatosságunkat és az önbizalmunkat erősítjük.

 • Dr. Kovács-Domokos Gyöngyi (fogorvos, dentozófus) – Dentozófia és a fogak lelki üzenetei

  "Fogaink egy olyan hidat szimbolizálnak, amely egy bizonyos határvonal a fizikai és lelki világunk között. Az emésztés a szájüregben kezdődik, mielőtt az emésztőrendszerünkbe kerülne, viszont érzelmi ingereinket ugyanúgy megkell emésztenünk. Azonfelül, hogy egyfajta agressziót mutatnak, hiszen a harapás, a rágás, az aprítás agresszív cselekedet, a fogaink az életünk emlékműveinek lenyomatát is tükrözik.

  Az előadás során olyan rálátást kaphatunk belső világunkról, amely egy új szemléletet indít el bennünk, megismerkedve a 32 fogunk, 32 lelki üzenetével, illetve a harapási rendellenességek és személyiségtípusok összefüggéseivel, mely azonfelül, hogy a már kialakult fogprobléma fogászati konzerválása mellett, olyan mankókat kapunk az életünk bizonyos elakadásaihoz, amelyek tudatosításával saját magunkon tudunk „belső munkát" végezni, amely segít az ételen túl az élet "megrágásában". 

  A dentozófiai folyamat egy fogorvos által vezetett önterápia, amely abban segít, hogy a fentiekben említett ismeretekkel megalapozzuk a belső folyamatok helyénmaradását. Nem a fogak "tökéletes" helyzetbe való rendezése a cél és nem is a harapási rendelleneségek kijavításán van a fókusz, hanem egy olyan egyéni terápiás fejlődési út végig kísérése, amely egy fogsor(s)gyógyítási lehetőség felismerésén alapul, továbbá egyidejűleg a szellemi fejlődésünk támogatja. " 

 • Kapcsolódás a Belső Gyermekkel

  ThétaHealing® csoportos foglalkozás, oldás és meditáció H.Elektra Mester ThétaHealerrel, (motívációs coach, külkereskedelmi, közgazdasági és ELTE óvó pedagógusi végzettség mellett)

  A foglalkozás folyamán visszatekinthetünk gyermekkorunkra, ahol rápillanthatunk azokra az élethelyzetekre (messziről), amelyek következtében elkezdtünk távolodni önmagunktól.

  A „felnövés” szocializációjának folyamatában elhomályosul a gyermeki önvalónk. Pedig a lélek örökké fiatal, s tapasztalásai folyamán válik egyre bölcsebbé.

  Mi várható:

  *         Rövid bemutatkozás és a modalitás ismertetése

  *         A téma felvezetése

  *         A résztvevők gondolatainak, érzéseink, tapasztalatainak „spontán-vezetett” megosztása, esetleges kérdések megválaszolása.

  *         A kialakult csoport dinamika és energetikailag jelen lévő „problémakörökre” belső gyermekkel kapcsolóds meditáció és támogató „letöltések”.

  A meditáció arról szól, hogy először kapcsolódunk a „belső teremtés teréhez”, majd kérjük és fogadjuk a napi letöltéseket, mely utóbbiak tartalmukban mindig eltérőek. A meditáció során kapcsolódunk a feltétel nélküli szeretet, energiaforrás stb. teréhez, ahol a jelenlévők csoporttudata alapján támogató letöltéseket kérünk. A letöltések energia, információ-, érzés- és tudáscsomagok, a Teremtés ajándékai. Tartalmuknak és nyitottságunknak megfelelően „felminősítenek” arra a szintre, amelyre már készen állunk, hogy fogadjuk.

  Emlékezzünk, az áldás a Teremtőtől érkezik ; a "moderátor" csak a tanú

  A meditáció segít, hogyan kapcsolódjunk önmagukhoz, és az érzelmeikhez. A belső gyerek meditáció segíthet elfogadni magunknak. További információ: helektrahealing.com

 • Metamorf masszázs Szarvas Ildikóval
  Ez egy szelíd lelki blokkoldó technika. A lábon, a kézen, a fejen és az arcon található reflexpontok gyengéd érintésével segít felszabadítani és átalakítani a lelki és energetikai blokkokat, amely révén az emberi szervezet újra harmóniába kerül. EZ A PROGRAM BETEGSÉG MIATT ELMARAD!

 • Női jóga: Kellemes átmozgató-nyújtó jógaóra és relaxáció Tímár Ancsival


Belépődíj: 2.500,- Ft

Bővebb információ:
Szabó Andrea, tel.: 282-9752/0107 m., email: andi.szabo@kmo.kispest.hu

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!