Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
SZERDAI SZÜNIDEI SZÍNHÁZAK - A székely menyecske meg az ördög Rendezvény
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}

SZERDAI SZÜNIDEI SZÍNHÁZAK
Az előadásokat 3 éves kortól ajánljuk

 

Színvonalas gyermekszínházi előadások szervezésével segíthetjük az iskolai, óvodai szünidőben a hasznos és értékes időtöltést. Továbbá, célunk, hogy az év közben rendszeresen színházba járó gyerekek (a Micimackó és Pinokkió bérlet látogatói) a nyári időszakban se maradjanak színházi előadások nélkül. Az előadásokat hetente egy alkalommal, szerdai napokon szervezzük. Jegyek már kaphatóak a KMO Művelődési Házban, vagy a jegy.hu oldalán!„A gyerekek felnőttek segítsége nélkül nem juthatnak el nekik való, a korosztályi sajátságokra figyelemmel készült színházi előadásokra. A színészek, alkotók, és művelődésszervezők közös feladata, hogy megértessék a „Vigyél el egy gyereket színházba!” fontosságát. A felnőtteket kell meggyőzni arról, hogy a gyerekek színházi műveltsége legalább olyan fontos, mint az egészséges étkezés, az írás, olvasás, matematika tudományának elsajátítása, mert az önismeretet, az egész emberré fejlődést erősíti, örömöt ad, ablakot nyit a világra a jó színházi előadás.”  Yvette Hardie

 


 

2017. június 28. szerda, 10.00

A székely menyecske meg az ördög
Fabók Mancsi Bábszínház előadása

Élőszereplős népmese, bábokkal

 

 

Élt egyszer, valamikor erősen rég egy székely menyecske. De az a világon mindent a visszájára cselekedett. Makacs dacosságával még az ördögnek is igen meggyűlt a baja. S tán még ma sem szabadult volna az asszonynép fogságából, ha meg nem menti egy huszár… Mesénk fonalát ördög- szállta királykisasszonyok, ördögtől kapott ördögűző képesség, igaz mátkaság, lakodalom s haj, még mik nem ékesítik! S hogy miként kacsint vissza történetünkbe vad menyecskénk, azt megláthassák, csak kerekítsék szemüket, s élesítsék pupillanyílásukat! Játékunkat, negyven percben, szigorúan kiskorú felügyelete mellett ajánljuk!


Belépődíj:  800,- Ft
Az előadásokat 3 éves kortól ajánljuk! 3 év alatti gyermek esetén, a szülő gyermekével saját felelősségre vehet részt az előadáson.
Ilyen esetben külön jegyet nem kell vásárolni a gyermeknek, viszont kizárólag a szülő ölében foglalhat helyet.  

 

Bővebb információ:
Markó Mónika, email: marko.monika@kmo.kispest.hu, tel.: 282-9752/0106 m.

Kapcsolódó programok

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!