Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
CHARLOTTE SZÉPSÉGISKOLA MINDENKINEK Rendezvény
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}

Nőknek, férfiaknak egyaránt! Nemtől, kortól függetlenül!

Szakképzett kozmetikusok közreműködésével!

 

Háromórás szépségiskolai foglalkozást hirdet a Charlotte Meentzen EU. Magyarország Kft., a professzionális natúr és gyógynövényalapú kozmetikumok forgalmazója a télen a KMO-ban!

Előadásuk célja, hogy gyakorlati tanácsokkal segítsék kortól és nemtől függetlenül a mindennapos helyes bőrápolásban, valamint a kozmetikumok rengetegében való eligazodásban. Tematika: általános ismertető (a bőr felépítése, bőrtípusok, leggyakoribb bőrproblémák), a bőrápolás alapjai: letisztítás, tonizálás, radírozás, nappali krémek, éjszakai krémek, színezett nappali krémek, alapozók, fényvédők (faktorszám), szemfestés, szájfestés alapjai, előzetesen leadott anonim kérdések megválaszolása, bőrápolás, személyre szabott tanácsadás szakképzett kozmetikusok közreműködésével.

Az egyéni, anonim kérdéseket a következő email címre várják: info@meentzen.hu. (Kérjük, a levélben tüntessék fel: KMO novemberi előadása)

 

Charlotte Meentzen asszony a drezdai Krautervital Kosmetic cég alapítója 1930-ban az „út a természethez” szlogennel indította útjára a hatékony bőrápolást megcélzó termékcsaládját. A Meentzen filozófia alapköve: fiatalon és egészségesen tartani a bőrt olyan bőrápoló készítményekkel, melyek a természetben bőségesen fellelhető növényi hatóanyagokat vesznek alapul. Charlotte Meentzen gyógynövény kozmetikumok bőrgyógyászok által tesztelt kitűnő minőségű, jól bevált termékek egész családját vonultatja fel különböző készítmények formájában. A természetes hatóanyagokból álló tejek, tonikok, krémek, maszkok, pakolások, ampullák minden bőrtípusra megtalálhatóak. Ezek a készítmények minden szempontból megfelelnek még az érzékeny bőr követelményeinek is, nem tartalmaznak semmiféle allergén anyagot.

 

Időpont:

1.csoport: 2016. november 12. szombat 10.00-13.00

2.csoport: 2016. november 22. kedd 17.00-20.00

 

Részvételi díj:

2.500,- Ft/3 órás alkalom (kérjük vásárláskor megjelölni, melyik napra jön)

A szépségiskola megfelelő létszám esetén lesz, ezért kérjük az előzetes jelentkezéseket (név, elérhetőség és a megfelelő nap megadásával, a tárgyba kérjük beírni: Szépségiskola) 2016. október 30-ig a következő email címen: nfo@meentzen.hu, vagy kmo@kispest.hu

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!