Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
Rejtő Jenő Humorszínházi bérlet 2016/2017 Rendezvény
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}

KIS-PESTI KABARÉ 
REJTŐ JENŐ HUMORSZÍNHÁZI BÉRLET
Kabaré előadások a KMO-ban!

A Stand Up Brigád előadásai

Szerda esti kabaréjelenetek, humorestek
Az előző évadban nagy sikerrel mutatkoztak be a Stand Up Brigád jeles képviselői.
A közönség igényének megfelelően, a folytatás nem lehetett kérdéses. 
A bérletben felsorolt előadásokra külön is vásárolhatók jegyek a KMO-ban!2016. október 12. szerda 18.30
Műszaki hiba 
ARADI TIBOR, VARGA FERENC JÓZSEF 


2016. november 16.  szerda 18.30
GEGmenők Kabaré 

Rejtő Jenő kabaréjeleneteivel gazdagon

BELEZNAY ENDRE, ÉLES ISTVÁN, VÉGH JUDIT, SZÉP BENCE, ÜRMÖS ZSOLT


2017. január 25. szerda 18.30

Stand up comedy

LORÁN BARNABÁS TRABARNA, SULYOK PÉTER, SZÁNTÓ SÁNDOR

  

SULYOK PÉTER: A Showder Klub humoristája, A Dumaszínház társulatának vendégművésze. "1986-ban születtem egy Veszprém megyei kis városban Ajkán. 17 éves koromra teljesen megvakultam. Sokféle szakmám van, programozóként gépeket tanítok, masszőrként embereket gyógyítok. Van egy volt családom, és van sok álmom. A humor véleményem szerint nem csak az üres nevetésről kell, hogy szóljon. A vakságom miatt nem szeretnék csodabogárnak számítani. A stand up-ba sem azért kezdtem bele, hogy még többen figyeljenek rám. Először csak a kocsmaasztalnál voltam jópofa gyerek, amikor elkezdtem mesélni a történeteimet, aztán november elején egy hirtelen ötlettől vezérelve jelentkeztem a Dumaszínház felhívására. A helyzetemből adódóan sokféle emberrel kerülök kapcsolatba. Odajönnek, megszólítanak, leszólítanak, és időnként konfliktushelyzetek is kialakulnak. Ezeket a szituációkat dolgozom fel a műsoraimban." SZÁNTÓ SÁNDOR: A Comedy Central és a Rádiókabaré stand up comedy humoristája. Szántó Sándor élete a humor és a zene. Mindkettőben otthon érzi magát, a közönség nagy örömére. Évek óta a számos kitüntetéssel rendelkező Vegas Showband dobosa, néhány éve pedig új kapukat dönget a stand up comedy világában, egyedi hangutánzásaival. 2014-ben megnyerte a TV2 stand up comedy versenyét, ahol Havas Henrik, Nádas György és Dévényi Tibor zsűrizte. Láthatták már a Comedy Central tv csatornán, de rendszeresen szerepel nagy sikerrel a Rádiókabaré és a Dumakabaré műsoraiban is.  LORÁN BARNABÁS (Trabarna): A Showder Klub népszerű fellépője. Humorista, tanácsadó, autóhang-utánzó művész. Dolgozott, mint szállítmányozó, majd beszippantotta a távközlés, no, meg persze a szórakoztatóipar. Ő az élő bizonyíték arra, hogy a Trabanthang-utánzó verseny után is van élet. Sőt, akkor kezdődik csak igazán. Humorista pályafutását a Dumaszínház társulatában kezdte. Néhány év alatt sikeres humorista, büszke apa – kétszeres - és szenvedélyes kerékpáros lett belőle. Lelkesedik az autókért, de zavarja a tapintatlanság. A megtervezett alkotás spontán híve, akinek karrierje ugyanúgy kezdődött, mint sok más legendás előadóművésznek, néhány sör mellett. Az ember, aki fogalommá emelte a hangutánzó szavakat, és akinek szénmonoxid kibocsátása, városi és kombinált fogyasztása az Európán innen és túli normáknak megfelel. 

2017. március 8. szerda 18.30

Stand up comedy
ROKKER ZSOLTI, SOMOGYI ANDRÁS, SZIKRA LÁSZLÓ

ERDEI SÁNDOR (ROKKER ZSOLTI):
A Comedy Central stand up comedy humoristája, a Bumeráng műsorából ismert Rokker Zsoltti, a Borsodi extravagány, 1996 óta szórakoztatja a közönséget. Először az HBO Mennyi? 30! című legelső magyar stand up comedy műsorában, majd az RTL Klub "Emberek a holdon"-jában, később a TV2: "Mi kérünk elnézést" című kabaréjában szerepelt. Edelényi születésű, tősgyökeres B.A.Z.megyei lakos, kedvenc faluja az abaúji Szanticska, ahol hárman élnek, és a galyasági Tornakápolna ahol négyen. Jelenleg Miskolcot boldogítja, és történeteiben rendre visszaköszönnek szűkebb pátriájának eseményei.
SOMOGYI ANDRÁS:
A Showder Klub fiatal parodistája, népszerű stand up comedy fellépő, aki 2006-ben tűnt fel először a Magyar Rádió által megrendezett Humorfesztiválon. A Rádiókabaré, a Showder Klub és számtalan szórakoztató műsor állandó szereplője. Önálló stand-up comedy, és paródiaműsorával a Stand Up Brigád rendszeres fellépője. Műsorában egymaga idézi fel Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Győzike, Kasza Tibi, Galla Miklós, Friderikusz Sándor, Farkasházy Tivadar, Csernus doktor, és még sok sztár jellegzetes karaktereit, mimikáit, és főleg hangjait
SZIKRA LÁSZLÓ:
A Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű humoristája, dumarekorder, aki Badár Sándor non-stop stand up comedy előadás rekordját is megdöntve, 8 óra 5 percen keresztül stand up-olt folyamatosan a színpadon. Bemutatkozás: "1976-ban egy borongós májusi éjszakán láttam meg a napvilágot. Falusi gyerekként már 4 évesen szőrén ültem meg a 28-as Csepel férfikerékpárt. Bölcsödébe nem jártam, mert még nem tudtam, a szüleim pedig nem akartak vinni. Szeretek sportolni, amelyből kifolyólag 15 éve tájfutó voltam négy napig egy félnapos versenyen. Ekkor kaptam meg életem első TV-s szerepét a Csellengők című műsorban. Több mint hat éve Get Up-olok, Sit Down-olok és Stand Up-olok. 2009-ben megnyertem az I. Duma-Tisza Humorbajnokságot. Sokba került, de megérte. Végezetül a haverok szerint halmozottan hátrányos helyzetű vagyok, mert kopaszodom és megnősültem".

 

Belépődíj:

Elővételben 1.500,- Ft/előadás, az előadás hetében: 1800,- Ft/előadás

 

További információ: 
P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9752/0106, 20/339-7585, email: p.toth@kmo.kispest.hu

 

A KMO a műsorváltozás jogát fenntartja!

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!