Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
ADVENTI ÜNNEPVÁRÓ KONCERT 2022 Rendezvény
2022. december 11. vasárnap 18:30
KMO

2022. december 11-én 18.30-tól ÜNNEPVÁRÓ ADVENTI KONCERT címmel a Kispesti Vegyeskar - „Gyöngyvirág” Kórus ünnepi koncertjére kerül sor a KMO-ban.

A KMO Művelődési Központ és Könyvtár Teleki utcai épülete ad otthont több mint húsz éve a kórus csütörtöki próbáinak, így „itthon” vannak az intézményben. Évek óta hagyomány már, hogy a KMO-ban az adventi időszakban egy nagyon szép ünnepi koncerttel teszik még ünnepélyesebbé az ünnepvárást. A több mint 50 éve alakult kórus erre a napra meghitt karácsonyi dalokkal készül.

Karvezető: Borhy Csilla

 

A Kispesti Gyöngyvirág Kórus 1970-ben alakult a kispesti Ady Endre iskola végzős zenei tagozatos tanulóiból és női karként működött 1985-ig, amikor is férfiakkal kibővülve vált vegyeskarrá. A kórus a hagyományos kóruséneklés mellett kezdettől fogva hivatásának tartja a populáris darabok igényes színvonalú, autentikus megszólaltatását is.


A kórus alapítója ifj. Somorjai József majd három évtizeden keresztül vezette a kórust és meghatározta annak műsorpolitikáját. A kórus vezetését az ezredfordulón vette át Borhy Csilla. A kórus működésének 52 évada alatt számos hazai és külföldi versenyen, kórusfesztiválon, illetve kórustalálkozón vett részt.

Belépődíj:

1.000,- Ft (elővételben)
1.500,- Ft (előadás napján)

Online jegyvásárlás

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

További információ:
Urbán Szilvia, email: urban.szilvia@kmo.kispest.hu

 

 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!