Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Programok Főoldalra Vissza
Kerületi napközis tábor Tábor
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
Intézményen kívüli külsős helyszín

Kerületi Napközis Tábor 2023

Kispesti Kóficok Kerületi Napközis Tábor

A tábort a XIX. kerületi önkormányzat biztosítja a kispesti lakhelyű vagy kispesti általános iskolába járó 7-15 éves gyermekek számára.

Tábor kezdete: 2023. június 26., hétfő
Zárás: 2023. augusztus 18., péntek
A foglalkozások reggel 8 órától délután 16 óráig tartanak. 
Ügyelet: naponta 6-8 óráig és 16-18 óráig lesz.  
Helyszín: Kispesti Vass Lajos Általános Iskola (1193 Bp., Csokonai u. 9.)

Az étkezés befizetésével a lentebb olvasható időpontokban. Étkezési befizetésre akkor is kell jelentkezni, ha a gyermek ingyenesen étkezik, mert csak ebben az esetben tudunk számára ételt rendelni.

A táborba jelentkezhetnek: végzett első osztályosoktól nyolcadik osztályos gyermekekig, akik a kerületben élnek, bejelentett lakcímmel rendelkeznek vagy a kerületben tanulnak. Napi háromszori étkezést biztosítunk. Ételelvitelre nincs lehetőség.

Idén a tanulói adatlapot a táborba való érkezés első napján kell leadni! 

Az étkezés befizetése a Lakoma programon keresztül.  A programban ki kell választani a napközis tábor lehetőséget, és azon belül azokat a napokat szíveskedjenek bejelölni (pipával), melyeken gyermeke a táborban tölti majd a napját.

Első hétre a személyes étkezési befizetés ideje: 2023. június 14. szerda 15.00-18.00 óráig és június 15. csütörtök 7.00-10.00 óráig a Vass Lajos Általános Iskolában

Pótbefizetés nem lesz. Amennyiben valaki lemaradt a készpénzes befizetésről, a Lakoma programon keresztül tudja pótolni azt online fizetéssel. Így, aki péntek 9 óráig befizet, annak a gyermeke hétfőtől tud jönni a táborba, a későbbi befizetők csak keddi naptól jöhetnek. 

További étkezési befizetések/jelentkezés: minden tábori hetet megelőző csütörtökön 16.00-18.00 óra között és pénteken 7.00-9.00 óra között a Vass Lajos Általános Iskolában az étkezési koordinátornál.
A táborban ételallergiás gyerekek étkeztetése is biztosított. Kérjük a szülőket, hogy az erről szóló orvosi igazolást a befizetés alkalmával hozzák magukkal!

Részvételi díj: az iskolákban aktuálisan fizetendő étkezés díja.
A tábori mobil száma: 06 20 942 6748 (Csak a tábor időszaka alatt aktív!)

Napközis tábor tervezett programjai: kézműves foglalkozások, strandolás, sport- és szabadtéri játékok, versenyek, előadások a tábor helyszínén.

Kérjük, hogy a gyerekeknél legyen mindig saját kulacs és papírzsebkendő.

Jó táborozást kívánunk!

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!