Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Programok Főoldalra Vissza
DÉRYNÉ SZÍNHÁZBÉRLET - 2023 ŐSZ Rendezvény
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
KMO
IDŐPONTVÁLTOZÁS! Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a 2023. december 10-én vasárnap, 15 órára meghirdetett Déryné színházbérlet 3. alkalma, a Társasjáték New Yorkban c. színházi előadás 2023. december 16. szombat 15 órakor kerül színre a KMO-ban.
A megvásárolt jegyek az új időpontra érvényesek. Amennyiben vendégeinknek nem felel meg az új időpont, a jegyek visszaváltására személyesen a KMO-ban október 9-20-ig munkanapokon 9-17 óra között van lehetőség. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük, megértésüket köszönjük! 


Őszi színházi előadások

10.08. // Egy csók és más semmi 11.19. // Amíg az asszony alszik I 12.16. // Társasjáték New Yorkban

 

Előadások:

10.08. // Halász-Eisemann-Békeffi: Egy csók és más semmi - Minden jegy elkelt! 
operett 2 felvonásban, élő zenével, vezényel: Barta Gábor
a Pesti Művész Színház előadásában

Szereplők: Fogarassy Bernadett, Egyházi Géza, Straub Dezső (Jászai Mari-díjas), Lengyel Eleonóra, Straub Péter, Oszter Alexandra, Bodrogi Attila, Benedek Gyula, Sáfár Anikó, Dobos Erika
Rendező: Straub Dezső (Jászai Mari-díjas)

Dr. Sáfrány ügyvéd legszívesebben válóperes ügyeket vállal: ügyfelei főleg tehetős asszonyok, akik vagy válni akarnak, vagy nem akarnak válni. Az ügyvéd bármire kész egy jó perért, – ha már ő maga nem válhat el a feleségétől. Feleségének barátnője, a fiatal és roppant csinos Annie felkeresi dr. Sáfrányt, ám az indok és a bizonyítékok egy igen különös válópert sejtetnek. Sáfrányéknál azonban nemcsak a kliensek, hanem a háziak magánélete is viharos: a cselédjüknek, kisbabája született, de az apa kilétét a lány nem hajlandó elárulni. A kulcs az ismeretlen Schőn Tóni kezében van.
11.19. // Georges Feydeau: Amíg az asszony alszik - Minden jegy elkelt! 
vígjáték 2 felvonásban, a Négy Arc Kulturális, Művészeti és Színházi Ügynökség előadása

Szereplők: Csengeri Attila (eMeRTon-díjas), Gregor Bernadett (Jászai Mari-díjas), Szokol Péter, Magyar Attila/Mesterházy Gyula, Orosz Csenge, Szarvas Balázs.Rendező: Horváth Csongor

Vegyünk egy csipet házasságot és adjunk hozzá egy asszonyt, nagy kanál féltékenységgel. Vegyünk egy férjet, aki az előző árnyékában él. Panírozzuk be leleménnyel, fűszerezzük hipnotikus képességekkel. Köretnek hozzunk egy régi szerelmest és a vállalkozó kedvűeknek egy plusz szerelmes párt. Az egészet keverjük össze, süssük ki. Sütési idő: Amíg az asszony alszik. Ha felébredt, kész is a kalamajka! Fogyasztható egyedül, párban, családban és akár egy nagyobb társaságban is, korra, nemre való tekintet nélkül.
12.16. //  Andrew Bergman: Társasjáték New Yorkban - Minden jegy elkelt! 
vígjáték 2 felvonásban, a Turay Ida Színház új bemutató előadása

Szereplők: Hűvösvölgyi Ildikó (Kossuth-díjas), Mikó István (Kiváló és Érdemes művész, Jászai Mari-díjas), Kisfaludy Zsófia, Kurkó J. Kristóf, Steinkohl Erika, Fehérvári Péter
Rendező: Tasnádi Csaba (Jászai Mari-díjas)

Egy New York-i műkereskedő házaspár gondtalanul éli életét egy pazarul berendezett lakásban. Egyik nap váratlanul beállít a feleség nővére és annak férje, azzal a szándékkal, hogy mivel ők elutaznak Buffalóba, erkölcstelen életmódot folytató lányuk ügyeinek elrendezésére, addig édesanyjukat itt hagyják náluk. A kedves, szókimondó, idős hölgy megjelenése rengeteg komikus helyzetet teremt a műkereskedő házaspár életében, s egy szép napon, - amikor beállít a világhírű festőművész, - ez csak fokozódik. (A színdarabot Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.)


Jegyárak:

  • I. helyár:   4.000,- Ft (1-6.sor)
  • II. helyár:   3.800,- Ft (7-12.sor)
  • III. helyár:  3.600,- Ft (13-16.sor)

Bérletárak: 

  • I. helyár:   12.000,- Ft (1-6.sor)
  • II. helyár:   11.400,- Ft (7-12.sor)
  • III. helyár:  10.800,- Ft (13-16.sor)


Az időpont- és műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Bővebb információ:
P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9752/0106 m., email: p.toth@kmo.kispest.hu

(bérlettel, jegyvásárlással kapcsolatban információ: Svanyova Zsuzsa, tel.: 282-9752/0112 m.,email: informacio@kmo.kispest.hu)

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!