Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Parkolás Főoldalra

A KMO Művelődési Központ és Könyvtárnak nincs külön fedett parkolója, de látogatóink az intézményünk közelében található utcákban ingyenesen parkolhatnak (lásd: megközelíthetőség). A kerületi parkolásban történt változásnak köszönhetően a parkolási lehetőségek korlátozottak. Az intézményünktől néhány percre található KÖKI Terminál parkolója viszont a nap 24 órájában folyamatosan üzemel.*

Az első 2 óra díja 240 Ft/óra, ezt követően minden megkezdett óra további 200 Ft. Az első 10 perc ingyenes. A fizetést már bankkártyával és PARKL mobilappon keresztül is intézheti, amivel gyorsabb, egyszerűbb és teljesen érintésmentes az egész folyamat.

Az app letöltése az alábbi oldalakon érhető el:

App Store: https://apps.apple.com/app/id1187301023

Play Áruház: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.parkl.androidclient

 

Ha elvesztette a parkolójegyét, vagy a parkolásról számlát szeretne, vagy bármilyen kérdése van a parkolással kapcsolatban, forduljon a KÖKI Terminál munkatársaihoz a mélygarázs főbejáratánál található parkoló irodában.

*Állami ünnepnapokon a KÖKI Bevásárlóközpont és az OBI külső parkolója zárva tart. Ezeken a napokon is biztosítjuk a parkolási lehetőséget a -1. szinten, azonban a mélygarázs kizárólag az OBI oldalán lévő és az épület ezen részén elhelyezkedő Vak Bottyán utcai be- és kihajtón keresztül érhető el. A parkolóból a Megafitness a piros lifttel, a KACKAC Játszóház és a vasúti csomópont a sárga lifttel, illetve utóbbi még a parkolót gyalog elhagyva az épületet megkerülve közelíthető meg. A Bevásárlóközpont területén, leszámítva a nyitva lévő üzletek látogatásának céljából, tartózkodni tilos!

Tovább információ

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!