Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sikeres vállalkozói napokat rendeztek Kispesten!

Február 12-én pénteken üzleti találkozó, február 13-án szombaton vállalkozók jótékonysági bálja volt a KMO Művelődési Házban Kispest Önkormányzata, illetve a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közös támogatásával. Mindkét eseményre várták a kispesti és a szomszédos kerületekben tevékenykedő vállalkozókat, valamint az intézményekben dolgozókat. A kapcsolatok ápolása és ismeretszerzés mellett jutott idő a szórakozásra, illetve lehetőség adódott a jótékonykodásra is. A bálra támogatói jegyek vásárlásával negyedmillió forint gyűlt össze Gácsi Kata 13 éves kispesti fogyatékos kislány gondozásának támogatására.

A KMO az I. Kispesti Üzleti Találkozót és bált tavaly februárjában szervezte meg először, ugyancsak a kispesti önkormányzat, valamint a BKIK közreműködésével. A vállalkozók mindkét eseményről megelégedéssel távoztak, így nem volt kérdéses a folytatás.

Az idén kétnapos vállalkozói napok keretében február 12-én péntek délelőtt szakmai napra várták a vállalkozókat, érdeklődőket. Hatalmas volt az érdeklődés, közel százan jelentek meg a konferencián. A programban főleg a marketing, informatika, üzleti befektetés témákkal kapcsolatban zajlottak előadások. Gajda Péter kispesti polgármester és Faragó Ilona, a BKIK GSZT elnöke köszöntötte a részvevőket, majd a szakmai konferencián hallhattunk a web, a CRM kínálta internetes lehetőségekről, az új hirdetési formákról, a hírlevél fontosságáról, majd befejezésként Kispest új, tervezett városrendezési szabályzatának kialakításáról, melyhez várják a vállalkozók javaslatait is.

Másnap rendezték meg a jótékonysági bált. Gábor Ilona, a KMO igazgatója, Gajda Péter Kispest polgármestere, dr. Kiss Zoltán, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnökhelyettese üdvözölte a bálozókat, majd Burány Sándor országgyűlési képviselő mondott pohárköszöntőt. A jótékonysági esten ott volt még dr. Hiller István, az Országgyűlés alelnöke, a Kispesti Önkormányzat több képviselője, tisztségviselője, valamint a BKIK Elnökségének tagjai.

A támogatói jegyek vásárlásával Gácsi Kata 13 éves fogyatékos kispesti kislány gondozására gyűjtöttek a bálozók. A negyedmilliós célzott támogatás során külön kiemelte a műsorvezető a Kispesti Gránit Csiszolószerszám Kft., a Vimpex-Drink Kft.-Sárkány Center, illetve a Kispesti Véradók Egyesülete jelentős támogatását. A műsorban fellépett a kispesti Art's-Ok Táncstúdió, Bajer Judit táncpedagógus koreográfiáival, valamint Gájer Bálint jazz-énekes, a swing magyar hercege. Azok között, akik támogatójegyet vásároltak, gazdag ajándékokat sorsoltak. Nagyon sok cég ajánlott fel díjat országszerte. A felajánlók között is jeleskedett a Diamonds International Corporation Magyarország Kft., a Vimpex-Drink Kft., a CBA-Remiz Kft., a Pensio17 Kft., a siófoki Magistern Hotel, a velencei Juventus Hotel, az A-K Irodatechnikai és Irodaberendezési Bt., a Trend Jet Kft., az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft., a Wekerle-, a La-Guna-, a Kakas Étterem, a Dudi-Cukrászat, Boros Zsófia tréner, a Shetland Nyelviskola, az Oxford Nyelviskola, a Lázár Lovaspark és a Kincsem Lovaspark, a kispesti Forrásház saját kézműves ajándékai sem hiányozhattak az ajándékok közül. Remek összefogásnak lehettünk tanúi a vállalkozói napok keretében.

 

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 

Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!