Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Vállalkozói napok Kispesten

Üzleti találkozó és vállalkozók jótékonysági bálja lesz a KMO Művelődési Házban. A kispesti vállalkozói napokat február 12-én pénteken és február 13-án szombaton rendezik meg együttműködésben Kispest Önkormányzatával és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával. Mindkét eseményre várják a kispesti és a szomszédos kerületekben tevékenykedő vállalkozókat, illetve az intézményekben dolgozókat. A kapcsolatok ápolása és ismeretszerzés mellett jut majd idő a szórakozásra, illetve lehetőség adódik jótékonykodásra is.

A KMO az I. Kispesti Üzleti Találkozót nyolcvan fővel és az I. Vállalkozók Jótékonysági Bálját százhúsz fő részvételével 2015 februárjában szervezte meg először, ugyancsak a kispesti önkormányzat, valamint a BKIK közreműködésével. A vállalkozók mindkét eseményről megelégedéssel távoztak. A kereskedelmi és iparkamara az utóbbi időszak egyik legsikeresebb budapesti rendezvényeként jellemezte a programot, így nem volt kérdéses a folytatás.

Az idén kétnaposra tervezik a szervezők a vállalkozók találkozási lehetőségét a KMO-ban. A február 12-én péntek délelőttre tervezett szakmai nap alkalmat ad egy konferenciára, ahol egyrészt ismertetőt hallhatunk a helyi önkormányzat városfejlesztési terveiről, másrészt új ismeretekkel gazdagodhatunk a ma oly sokat emlegetett és divatos marketing témával kapcsolatban.

Ebben az évben sem maradhat el természetesen a jótékonysági bál, melyet február 13-án szombaton este rendeznek meg. Ennek keretében, támogatói jegyek vásárlásával egy 13 éves fogyatékos kispesti kislány gondozására gyűjtenek a bálozók. Az ünnepi svédasztalos vacsora mellé a zenét ezúttal a Kispesten alakult Coctail Zenekar szolgáltatja, a műsorban pedig fellép a kispesti Art's-Ok Táncstúdió, valamint Gájer Bálint jazz-énekes, aki egy 45 perces kis koncerttel színesíti az estet, de – ahogy tavaly is -, sor kerül a támogatói jegyek ajándéksorsolására és tombolára is. A díjak között szép ajándékokra lelhetünk, például többek mellett lesz gyémántmedál egyik elsőként ajándékot felajánlott szponzorunk (Diamonds International Corporation Magyarország Kft.) jóvoltából.


A február 12-i pénteki, belépő nélküli, tehát díjmentes üzleti találkozóra regisztrálni, valamint a február 13-i szombati bálra belépőt, illetve támogatói jegyet vásárolni a Kispesti Munkásotthon Művelődési Házban lehet.


Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna





 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!