Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Nemzetközi Rovarbörze a KMO-ban

November 15-én 9 órától kerül megrendezésre a KMO-ban a Nemzetközi Rovarbörze. Több éve már, hogy megszervezi ezt a sajátos, egyedi rendezvényt a KMO Művelődési Ház. A program igazi különlegesség, hiszen hasonló sem a fővárosban, sem vidéken nincs. Évről évre egyre több külföldi kiállító érkezik, hogy az érdeklődők számra elhozhassák rovarkülönlegességeiket. Most is szép számmal jönnek a szomszédos országokból.

Idén is a rovarok és a bogarak színpompás világa fogadja majd az érdeklődőket. A különböző tárolókban található ritkaságok és egyedi fajok sokasága valósággal rabul ejti a látogatókat. Olyan színes, különleges lepkepéldányokat is láthatunk, amelyeknek őshazája egy-egy egzotikus ország. Sajnos már csak néhány példány él belőlük. A különleges rovarok mellett lesz könyvvásár, láthatunk kisállat- és hüllő bemutatót, mely mindig igen nagy érdeklődésre tart számot.

A rendezvénnyel a KMO-nak az is a célja, hogy a kiállítással felhívja a figyelmet, Földünk természeti kincseire és ezek megóvására. Lehetőség van a börzén beszélgetni a kiállított anyagokról, bárkinek szívesen adnak felvilágosítást. A rendezvény kicsit tudományos és ismeretterjesztő program, ahol kicsik és nagyon is jól érezhetik magukat. 

Ne feledje! November 15-én 9 órától Nemzetközi Rovarbörze a KMO-ban!

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!


--

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 
 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!