Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
A hangjegyek szárnyán - Zenés jótékonysági gálaest Kispesten

Kispest Önkormányzata fővédnökségével 2015. szeptember 27-én vasárnap 17 órakor A hangjegyek szárnyán elnevezéssel, zenés jótékonysági gálaestet szervez a Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház. Az est bevételével a Kispesten élő Csorba Dávid 24 éves, izomsorvadásban szenvedő fiatal lakáskörülményeinek javításához járulnak hozzá egyrészt a fellépő művészek, másrészt a támogatói jegyet vásárlók.

Dávid Duchenne-féle gyermekkori izomelhalás kórban szenved. Ötévesen diagnosztizálták nála a betegséget és azonnal tolószékbe kényszerült. 18 éves koráig viszonylag stabil volt az állapota, azonban azóta romlott, gondozásához külső segítségre van szüksége. Édesanyja egyedül neveli, gondozza, ápolja. Az önkormányzat lakást biztosít a családnak, azonban a lakáskörülmények javítása, a fiú további gondozása anyagi segítség nélkül egyre nehezebb.

Sajnálatos módon a betegségre nincs gyógyír, bár folyamatos kísérletek folynak, de az orvostudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan a kór. Egy szép gálaesten való részvétellel a kispestiek is tanúbizonyságot tehetnek összefogásból, empátiából egy beteg fiú életben maradási esélyeiért. Csorba Dávid egyetlen szórakozása az interneten a blogírás, fent van a legnépszerűbb közösségi oldalon is, így próbál kapcsolatot fenntartani a külvilággal.

Ez a jótékonysági gála tehát érte szerveződik. A műsorban az előzetes tervek szerint popzene, sláger, operett, musical dallamok egyaránt felcsendülnek modern tánccal fűszerezve! A megkeresett művészek közül, akik eddig visszajeleztek, hogy szívesen részt vesznek a jótékonysági gálaesten: Kökény Attila, Zalatnay Sarolta, Derzsi György, Szabó Ádám, Rák Kati, Szóka Juli, Szilágyi Olga, Háda János, Bodor Géza, Urbán Andrea, Rocktones Zenekar, Art's Ok Táncstúdió és még sokan mások.

A részvételi, egyben támogatói jegy kétezer forint (melynek vásárlása korlátlan) a KMO Művelődési Házban váltható meg. A zenés gálaműsor azon túl, hogy jótékonysági célra szerveződik, remek szórakoztató kikapcsolódás lesz ezen a szeptemberi vasárnap esten.

 

Dávid története itt olvasható!
Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

--

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!