Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Kispesti lett a legjobb plakát!

Kispesti lett a legjobb plakát!

Kranyik Ildikónak, a KMO Mûvelõdési Ház kommunikációs, grafikus munkatársának a Magyar Kultúra Napjára készült Hobo-plakátja lett Az év kulturális plakátja! A díjat a Magyar Népmûvelõk Egyesületének idei Vándorgyûlésén adták át.

Május 12-14. között Budapesten, a XIII. kerületi József Attila Mûvelõdési Központban tartotta hagyományos – immár XXXII. - vándorgyûlését a Magyar Népmûvelõk Egyesülete. A szakmai eseményen 260-an vettek részt az ország minden zugából. A programsorozatot a Budapesti Népmûvelõk Egyesülete szervezte a MNE-vel és a tanácskozásnak otthont adó XIII. kerületiekkel karöltve. Az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan, a nyitónapon adták át az országos egyesület által alapított díjakat azon önkormányzatoknak, amelyek kimagaslóan támogatják a helyi közmûvelõdést, továbbá azon szakembereknek, akik az elmúlt évben értéket teremtve tettek a kultúráért. A díjazottak közül Sajó Attila, a Magyar Népmûvelõk Egyesülete elnökétõl vehette át Az év kulturális plakátja 2014-díjat Kranyik Ildikó, a KMO munkatársa, akinek a Magyar Kultúra Napjára készült Hobo-plakátját a legjobbnak értékelte a szakmai zsûri.

Ildikó öt éve dolgozik a Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Házban, az õ grafikai munkáit, plakátjait láthatjuk rendre az intézményben, valamint az utcáinkon, tereinken egy-egy esemény kapcsán. Célja, hogy minden plakát tükrözze az adott rendezvény mondanivalóját, hangulatát, illetve felkeltse a közönség érdeklõdését.

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal

Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!