Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
A modern üzletvezetésrõl a KMO-ban

Idõpont: 2015. május 6. szerda 10.00-13.30
Helyszín: 1191 Bp., Teleki u. 50.

A modern üzletvezetésrõl a KMO-ban

Budapesti vállalkozói konferencia lesz május 6-án Kispesten, a KMO Mûvelõdési Házban. A rendezvény a februárban szintén a KMO-ban megrendezett üzleti találkozó folytatása. A Modern üzletvezetés - hogyan feleljünk meg a napi kihívásoknak? címmel, 10 órakor kezdõdõ programot a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, az Ipartestületek Regionális Szövetsége és a Vállalkozók Országos Szövetsége, illetve a KMO Mûvelõdési Ház közösen szervezi.

KONFERENCIA  - „Modern üzletvezetés – hogyan feleljünk meg a napi kihívásoknak?

Faragó Ilona, a BKIK gazdasági szakosztályának elnöke, Csapó György, a BKIK alelnöke és Inzsel Ottó, a VOSZ KMRSZ társelnöke megnyitóját követõen Páricsi Zoltán pénzügyi szakember az EKÁER - szállítmányozási dokumentáció útvesztõirõl, Jánócsik Béla, a Diamond Financial Group marketing vezetõje az áprilisban-májusban induló új pályázatok könyvelõi szempontjairól beszél. Vujevich Iván, a Cost Consulting Kft. ügyvezetõje a vezetékes telefonköltség csökkentésének hatékony módszereirõl, valamint Antic Maximilien, az ESFYT Kft. munkatársa az internetes szolgáltatások jelentõs költségmegtakarítási lehetõségeirõl tájékoztatja a részvevõket. Az elõadásokat követõen konzultációra lesz lehetõségük a vállalkozóknak. A rendezvény a regisztrált látogatóknak díjmentes.

A KMO Mûvelõdési Ház a februári üzleti találkozó folytatásaként szívesen ad helyet a vállalkozókat is érintõ programoknak, ezzel is szélesítve a mûvelõdési intézménybe látogatók rétegeit és próbál segítséget nyújtani a vállalkozóknak. Így a jövõben is várhatóak további üzleti, vállalkozói programok, amelyek az együttmûködést erõsítik a kulturális és a vállalkozói szféra között.

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!