Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Vállalkozói szakmai nap bállal Kispesten!

Idõpont: 2015. február 13. péntek 10.00-15.00 és 19.00-02.00
Helyszín: 1191 Bp., Teleki u. 50.Vállalkozói szakmai nap bállal február 13-án Kispesten!

Üzleti találkozót és vállalkozói jótékonysági bált szervez Kispest Önkormányzata megbízásából a Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával közösen február 13-án pénteken a KMO Mûvelõdési Házban.

Kispesti Vállalkozói Szakmai nap 2015

Évek óta megfogalmazott igény mind az önkormányzat, mind pedig a vállalkozók részérõl egy ilyen szakmai nap megszervezése. A KMO szívesen ad helyet ennek az eseménynek és vállalkozik a program megrendezésére. A délelõtti, 10 és 15 óra közötti üzleti találkozó alkalmat ad Kispest és vonzáskörzetében (fõként a szomszédos XVIII. kerületben) tevékenykedõ vállalkozók találkozójára, szakmai kapcsolataik ápolására, ismereteik bõvítésére, együttmûködések szorosabbra fûzésére. Az üzleti találkozó programjában Gajda Péter Kispest polgármesterének köszöntõje és bevezetõjét követõen Burány Sándor ad egy kis betekintést a hazai gazdasági irányokra, majd a BKIK elnökségi tagjaként, illetve a XVIII. kerületi tagcsoport elnöke részérõl Erdõdy Viktor beszél a kamara és a vállalkozók kapcsolatáról, a közös XVIII.-XIX. Kerületi szolgáltató iroda szolgáltatásairól. Õt követi a kispesti tagcsoport elnöke Konkoly Kálmán, aki, mint a Kispesti Általános Ipartestület elnöke az iparosok nélkülözhetetlen tevékenységének fontosságát is hangsúlyozza elõadásában. Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke, a közalapítvány küldetésérõl, pályázati lehetõségekrõl tájékoztatja az érdeklõdõket, majd dr. Bejó Ágnes ügyvéd az új PTK vállalkozókat érintõ hatásáról beszél, Páricsi Zoltán a módosított reklámadó, áfa és számlázási szabályokba enged betekintést, végül Csapó Cecília az idei marketing trendeket ismerteti. Az üzleti találkozón a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Este jótékonysági bállal zárul a vállalkozói szakmai nap. A 19 órakor kezdõdõ ünnepi zenés-táncos esten a zenét a Partydance Band szolgáltatja, és meglepetés mûsorral készülnek a szervezõk. A báli belépõn túl támogató jegyeket is válthatnak az érdeklõdõk, melyekkel a Kispesti Rászorultak Megsegítésére Közalapítvány tevékenységét segítik az adományozók! A támogatói jegyek amúgy ajándéksorsoláson vesznek részt.

Az üzleti találkozóra regisztrálni, valamint az esti bálra belépõt, illetve támogatói jegyet vásárolni (akár átutalásos fizetéssel) a KMO-ban lehet.

Bõvebb információért látogasson el a www.kmo.hu weboldalra vagy érdeklõdjön P. Tóth Erzsébetnél (email: p.toth@kmo.kispest.hu, tel.: 282-9752/0106 m.).


A vállalkozói nappal kapcsolatos kreatívok letölthetõek innen.

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50.
Telefon: 282-9752/0108
Fax: 282-9752/0113
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal

Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!