Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
TÁRSASJÁTÉK DÍJÁTADÓ A KMO-BAN

Családias hangulatban került sor december 2-án a KMO Művelődési Központban a III. JEM Társasjáték Díj átadójára. Ez volt az első alkalom, hogy élőben került megrendezésre a díjátadóra, de minden adott volt, hogy egy különleges élményben legyen részese a résztvevőknek.

A társasjátékok reneszánszukat élik, mi sem bizonyítja jobban, hogy havonta egy pénteken az összegyűlnek - Társas Központ Egyesület közreműködésével - a KMO-ban az érdeklődők, hogy különböző játékokkal egy közösségi élményben részesüljenek, illetve hogy a játék élménnyé váljon.  

A képre kattintva galéria nyílik. (17 kép)

Nem csoda, hogy a JEM magazin képviselői is izgatottan várták, hogy a 6+1 kategória kihirdetésre kerüljön, amit Molnár Levente, JEM szerkesztőségének oszlopos tagja vezetett le.

A következő társasjátékok részesület díjazásban: 

A parti kategória némi mosolyt csalt az arcokra, amikor kiderült, hogy csak Gémklub játékok kerültek be a jelöltek közé, de a többi kategóriában már a többi kiadó is megmérkőzött. A díjátadót követően a nyertes játékokról lehullott a lepel, melyeket a KMO-ban, 2023. január 28-án megrendezésre kerülő Társasjáték Fieszta családi napon minden kispesti érdeklődő ki is próbálhat.

 

Budapest, 2022.12.05.


--

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!