Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Búcsú: nyárbúcsúztató jó hangulatban a Templom téren

2022. szeptember 24-én, két év kihagyás után újra Mihály-napi búcsúval zárta az önkormányzat és a KMO a nyarat a Templom téren. A Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat keretén belül egy különleges családi nappal búcsúztattuk a nyarat.

A képre kattintva galéria nyílik. (70 kép)

Már hagyomány, hogy a gólyalábasok felvonulásával kezdődik a búcsú, majd Tóth Roland színművész konferálta fel a műsorokat: a színpadi programok sora az Iszkiri zenekar gyerekkoncertjével indult, majd a Ládafia Bábszínház: Az ördög kilenc kérdése című előadása szórakoztatta a közönséget. A déli órákban a Kispesti Obsitos Fúvószenekar adott koncertet, majd a nemzetiségi önkormányzatok műsora (horvát, cigány) következett. Délután Bódi Barbara és Kurkó József operett műsorát láthatták az érdeklődők, majd Hajdú Steve: Hajdu you do? című stand up műsora gondoskodott a jó szórakozásról.

 

A program szerb táncházzal folytatódott, a napot a Pro Cultura Minoritatum Hungariae-díjas Poklade zenekar fantasztikus koncertje zárta, akik autentikus balkáni tamburazenét játszottak. A koncert végén a már megszokott tűzzsonglőrökkel búcsúztatták a Mihály-napi családi napot.

A színpadi programok mellett számtalan kísérő programmal, például solymász-bemutatóval, fa körhintával, kisállat-simogatóval, a Kispesti Kertbarátok őszi bemutatójával és a Wekerlei Kultúrház mesepavilonjával is vártuk az érdeklődőket.


Forrás: Kispest.hu

Budapest, 2022.09.25.

 

--

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!