Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
INFORMÁCIÓ - KISPESTI KÓFICOK NAPKÖZIS TÁBOR 2022

A Kispesti Kóficok Napközis Táborára az étkezés befizetésére június 16-án és 17-én kerüls sor a Vass Lajos Általános Iskolában.  A tábort a XIX. kerületi Önkormányzat biztosítja a kispesti lakhelyű vagy kispesti általános iskolába járó 7-15 éves gyermekek számára.


Tábor kezdete: 2022. június 27., hétfő
Zárás: 2022. augusztus 19., péntek
A foglalkozások reggel 8 órától délután 16 óráig tartanak. 
Ügyelet: naponta 6-8 óráig és 16-18 óráig lesz.  
Helyszín: Kispesti Vass Lajos Általános Iskola (1193 Bp., Csokonai u. 9.)

Az étkezés befizetésével a lentebb olvasható időpontokban. Étkezési befizetésre akkor is kell jelentkezni, ha a gyermek ingyenesen étkezik, mert csak ebben az esetben tudunk számára ételt rendelni!

A táborba jelentkezhetnek: végzett első osztályosoktól nyolcadik osztályos gyermekekig, akik a kerületben élnek, bejelentett lakcímmel rendelkeznek vagy a kerületben tanulnak. Napi háromszori étkezést biztosítunk. Ételelvitelre nincs lehetőség.

Idén a tanulói adatlapot a táborba való érkezés első napján kell leadni! 

Az étkezés befizetése a Lakoma programon keresztül.  A programban ki kell választani a napközis tábor lehetőséget, és azon belül azokat a napokat szíveskedjenek bejelölni (pipával), amelyeken gyermeke a táborban tölti napját.

Első hétre a személyes étkezési befizetés ideje: 2022. június 16. csütörtök  15.00-18.00 óráig és 17. péntek 07.00-10.00 óráig 

Pótbefizetés nem lesz! Amennyiben valaki lemaradt a készpénzes befizetésről, a Lakoma programon keresztül tudja pótolni azt online fizetéssel. Így, aki péntek 9 óráig befizet, annak a gyermeke hétfőtől tud jönni a táborba, a későbbi befizetők csak keddi naptól jöhetnek. 

További étkezési befizetések/jelentkezés: minden tábori hetet megelőző csütörtökön 16.00-18.00 óra között és pénteken 7.00-9.00 óra között a Vass Lajos Általános Iskolában a tábori titkárnál.

A táborban ételallergiás gyerekek étkeztetése is biztosított. Kérjük a szülőket, hogy az erről szóló orvosi igazolást a befizetés alkalmával hozzák magukkal!

Részvételi díj: az iskolában fizetendő étkezés díja.
A XIX. kerületi, tankerülethez tartozó és egyházi fenntartású iskolákba járó gyermekeknek: alsósoknak 677 Ft/nap étkezés, felsősöknek 682 Ft/nap.
Külsős, nem Kispesten élő és tanuló gyermekeknek: alsósoknak 1070 Ft/nap, felsősöknek 1078 Ft/nap.
 

A tábori mobil száma: 06 20 942 6748 (Csak a tábor időszaka alatt aktív!)

Az egészségügyi nyilatkozattal egybeszerkesztett tanulói adatlap itt tölthető le: TANULÓI ADATLAP

A tábori beíratáshoz szükséges a kiskorú és a szülő adatainak kezelése, melyhez a jogszabályi követelmények miatt adatvédelmi hozzájárulás szükséges, mely átvehető az étkezési díj befizetése alkalmával, illetve letölthető itt: ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Napközis tábor tervezett programjai: autóbuszos kirándulások szabadtérre, kézműves foglalkozások, strandolás, sport- és szabadtéri játékok, versenyek, előadások a tábor helyszínén.

A tábor házirendje itt olvasható: HÁZIREND

A gyerekeknél legyen mindig saját kulacs és papírzsebkendő! További információ: 
282-9895, email: informacio.wkk@kmo.kispest.hu

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!