Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
MÁSODIK ALKALOMMAL KAPOTT RANGOS ELISMERÉST A KMO

2022. január 22-én, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Kultúra Napja alkalmából Minősített Közművelődési Intézmény címmel díjazta a KMO Művelődési Központot és Könyvtárat.

Idén is több intézmény, köztük a KMO Művelődési Központ és Könyvtár érdemelte ki a Minősített Közművelődési Intézmény címet, amely zárt kapus ünnepségen – a járványügyi helyzetre való tekintettel - a Magyar Zene Házában került átadásra. Az elismerő címről szóló dokumentumot az intézmény nevében Gábor Ilona, a KMO igazgatója és Vinczek György, Kispest alpolgármestere vette át.

A Minősített Közművelődési Intézmény Cím azoknak a közművelődési intézményeknek adományozható, amelyek a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A címet elnyerő intézmények közművelődési tevékenységében érvényesülnek a minőségfejlesztési alapelvek, úgy, mint partnerközpontúság, az egymástól való tanulás és a folyamatos fejlesztés, valamint a szervezeti vezetés és a munkatársi elkötelezettség a minőség iránt. 

A díj rangját az is emeli, hogy Budapesten a KMO egyetlen intézményként büszkélkedhet ezzel a címmel. Ráadásul öt kategóriában vált minősített közművelődési intézménnyé. A január 22-i átadáson, a KMO egyetlen budapesti intézményként részesült ebben a megtiszteltetésben.

A cím elnyeréséhez hozzájárult a KMO kiváló szakmai kollektívája és Kispest Önkormányzata kultúrapártoló támogatása.

Köszönjük az elismerést!

Budapest, 2022.01.22.

 

--

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!