Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Tájékoztató a Déryné-színházbérletes előadásokról

A koronavírus-járvány miatt elhalasztott Déryné-színházbérletünk előadásait a jelenlegi kormányzati járványügyi döntések és hírek alapján minden valószínűség szerint nem tudjuk bepótolni idén márciusban, illetve áprilisban. Jó hír viszont bizonyára Kedves Nézőinknek, hogy a bónusz előadás mellé egy online grátisz premier operett előadással is készülünk, ezzel is megköszönve bérleteseink türelmét, hűségét!

A 2020 tavaszi bérletünk elmaradt előadásait bizakodva a kedvezően alakuló járványhelyzetben a következőképpen tervezzük:

A Déryné-bérlet elmaradt két előadásának tervezett pótlása:

  • 2021. július 25-én vasárnap 15 órakor (a Mária főhadnagy c. helyett) az Imádok férjhez menni c. vígjátékot a Pesti Művész Színház előadásában
  • 2021. augusztus 29-én vasárnap 15 órakor a Jöhetsz drágám c. vígjátékot, a Hadart Színház előadásában

Bónusz előadások:

  • 2021. szeptember 5-én vasárnap 15 órakor a Szereted-e még? - Szécsi Pál-dalok Gergely Róberttel címmel tervezett bónusz előadás a Gergely Theater előadásában
  • A premier online előadásról később tájékoztatjuk Önöket


Bízunk abban, hogy júliusra az átoltottság olyan mértékű lesz, hogy nyithat intézményünk és korlátozás nélkül megtarthatók rendezvényeink.

Azon bérleteseink számára, akik a bizonytalan helyzet miatt mégis úgy döntenek, hogy visszaváltanák bérletük időarányos részét, a lehetséges nyári nyitást követően, egy héten keresztül lehetőséget biztosítunk a számukra (a fenti okok miatt konkrét dátumot nem tudunk).

Reméljük, hogy őszre, megfelelő biztonsági körülmények között újra indulhat a Déryné-színházbérletünk, aminek kihirdetését május végére tervezzük, az értékesítését pedig, amint a nyitás lehetővé teszi, a nyár folyamán, elsőbbséget adva korábbi bérleteseink számára.
Három előadást tervezünk az idei őszre: szeptemberben, októberben és novemberben, emellett pedig több bérleten kívüli előadóesttel, zenés programmal készülünk.

Addig is tartsanak velünk az online térben, igyekszünk minden műfajban értékes kulturális tartalmakat közvetíteni nézőinknek!
Találkozzunk a képernyők előtt, majd ahogy lehet, személyesen is a KMO Művelődési Központ és Könyvtár termeiben!

Kérjük, kísérjék továbbra is figyelemmel tájékoztatóinkat a Facebook oldalunkon, illetve az intézmény honlapján: kmo.hu oldalon!

Köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Vigyázzanak Magukra, vigyázzunk Egymásra!

 

Budapest, 2021. március 1.

 --

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!