Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rovarbirodalomma valtozik a KMO egy napra

Szeretne találkozni az Új-Guineában honos akár 25 cm-es paradicsomlepkékkel? Megnézné, milyen egy valódi madárpók? Nem retten el a Sáskák táncától sem? Ha a válasza igen, akkor jöjjön el a KMO tavaszi rovarkiállítására!

2013. március 17-én, vasárnap egy egész napon át (9.00-15.00) „rovarbirodalommá” változik a KMO Mûvelõdési Ház (1191 Budapest Teleki u.50.). Kispest ad otthont ugyanis annak a Tavaszi Nemzetközi Rovarkiállításnak és vásárnak, mely Budapesten csak a KMO-ban tekinthetõ meg.


A kiállított rovarok, ízeltlábúak mellett terráriumban látható élõ rovarshowban is gyönyörködhetnek a látogatók. Ritkán van lehetõség olyan különleges rovarfajtákat és ízeltlábúakat megtekinteni, mint az óriás méretû paradicsomlepke vagy madárpók, de a szemét fel és alá mozgató kaméleont illetve gekkót sem minden nap láthat az ember. 


A látványon felül most neves rovarkutatók (Dr. Mészáros Zoltán, Dr. Merkl Ottó, Dr. Szappanos Albert, László M. Gyula, Dr. Ronkay László) tartanak egész nap (óránként 10.00-15.00 között) elõadásokat. Érdekesnek ígérkezik László M. Gyula elõadása, melybõl kiderül, hogy miben tudnak segíteni nekünk a rovarok.


Ha dzsungelt nem is, de a rovarkülönlegességeket biztosan elhozza Önnek a KMO!
A rendezvényen nem csak megnézhetik ezeket a rovarokat, hanem meg is vásárolhatják õket!


Bõvebb információt a rendezvényrõl, Nyilas Gabriella mûvelõdésszervezõtõl kaphat, a 282-9757/0106-os telefonszámon, vagy a www.kmo.hu oldalon.


--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!