Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
KÖZLEMÉNY - Óvintézkedési tájékoztató

Szeretnénk felhívni a látogatóink figyelmét arra, hogy a KMO által meghirdetett programok, a járványhelyzet alakulásától függően változhatnak. Kérjük ezért, hogy figyeljék az aktuális tájékoztatóinkat! A KMO Művelődési Központ csatlakozik a koronavírus járvány terjedésének csökkentését célzó széleskörű színházi összefogáshoz, amelynek keretei között a KMO is meghozta az óvintézkedési szabályokat. 

Kedves Látogatóink, kedves Nézőink!

Bízunk abban, hogy az őszre tervezett programjainkat, színházi előadásainkat és koncertjeinket zavartalanul meg tudjuk tartani.

Ahol nem voltak már előre eladott teltházas előadásaink, ott maximáltuk a színháztermünk befogadóképességét 200 főre, a zenés-táncos rendezvények esetében 124 főre. Lazább széksorokkal próbáljuk a zsúfoltságot elkerülni.

Szeretnénk azonban felhívni a látogatóink figyelmét arra, hogy a KMO által meghirdetett programok, a járványhelyzet alakulásától függően változhatnak. Kérjük ezért, hogy figyeljék az aktuális tájékoztatóinkat!

 

Óvintézkedések a rendezvények idejére


A KMO Művelődési Központ csatlakozik a koronavírus járvány terjedésének csökkentését célzó széleskörű színházi összefogáshoz, amelynek keretei között a színházak az alábbi, közös szabályokban állapodtak meg:

  1. Előadásainkat csak tünetmentes Nézők látogathatják.
  2. A KMO Művelődési Központban,  kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel munkájukat.
  3. Az intézményünk kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít, kérjük Nézőinket, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
  4. Növeljük a színházterem és környezete takarításának és fertőtlenítésének gyakoriságát, kiemelt tekintettel a mosdókra, pultokra, kilincsekre.
  5. A maszk használata a KMO közösségi tereiben mindenki számára kötelező. 
  6. A nézőtérre bemenni, és azt elhagyni az intézmény által meghatározott módon lehet (szakaszos ki-, és beengedés). Kérjük, tartsák be munkatársaink utasításait.
  7. Kérjük Nézőinket, hogy figyeljék és kövessék a távolságtartási jelzéseket, illetve az erre felhívó hangbemondásokat.
  8. Intézményünk a járványhelyzet változásának függvényében fenntartja a jogot a ruhatár két helyszínen történő biztosítására.

Kérjük, a részletekért, az esetleges változásokért és további információért keresse fel a KMO honlapját, vagy érdeklődjön az informacio@kmo.kispest.hu címen, illetve a +36 1 282 9837, + 36 1 282 9826 telefonszámok valamelyikén!

Bízunk benne, hogy sok színház és közművelődési intézmény csatlakozik a kezdeményezéshez és vállalja az ajánlások teljesítését. Célunk, hogy Nézőink az egységes szabályozásnak köszönhetően biztonságban és bizalommal térjenek vissza az intézményeinkbe és újra megteljenek a nézőterek.

Budapest, 2020. szeptember 21.

 

A KMO Művelődési Központ vezetése

 

--

KMO Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!