Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Nyitott Ház - Közel 40 tanfolyam egy héten át INGYEN

Idõpont: 2014. szeptember 8-13. hétfõ-szombat
Helyszín: 1191 Bp. Teleki u. 50.

NYITOTT HÁZ – Tanfolyamok egy héten át INGYEN!

Évek óta hagyomány a KMO Mûvelõdési Házban, hogy minden évad elején, tanfolyami nyílt órákat tart. A mozgásos-, a táncos-, a harcmûvészeti és egyéb tanfolyamok ezeken a napokon ingyenesen látogathatóak. Az idén 6 napos programsorozat célja, hogy a látogatók rátalálhassanak a nekik legmegfelelõbb szabadidõs tevékenységekre, a gyerekektõl kezdve, a felnõtteken át, az idõsebb korosztályig.

A szeptembertõl induló új tanfolyamokkal és képzésekkel a Nyitott Ház programsorozat keretén belül itt találkozhatnak elõször a KMO vendégei. Amennyiben még nem ismeri a kínálatot, vagy nem tudja eldönteni melyik tanfolyamot válassza, akkor most 2014. szeptember 8 és 13-a között, közel 40 foglalkozást próbálhat ki: INGYEN!  A jól bevált tanfolyamok mellett számos újdonsággal is kedveskedünk. Lesz nõi önismereti mesekör, bábos-mozgásos-kézmûves komplex babafoglalkozás, anyaregeneráló tréning, deepWork (intenzív zsírégetés), de nem hiányozhatnak a képzések sem. A számítástechnikai alapismeretektõl egészen a mediációs technikákig mindenki meggyõzõdhet arról – költség nélkül – mit nyújtanak ezek a programok.

Hogyan tud részt venni az ingyenes órákon?

Töltse ki a KMO online regisztrációs ûrlapját a www.kmo.hu oldalon, írjon emailt a kmo@kispest.hu címre, vagy hívja a 282-9752-es telefonszámot, illetve személyesen is lehetõsége van jelentkezését leadni a KMO Mûvelõdési Házban (1191 Bp. Teleki u. 50.).


Ne feledje! Szeptember 8-13. között NYITOTT HÁZ PROGRAMSOROZAT a KMO-ban.

Regisztráljon az Interneten is!

Tanfolyamainkról bõvebben a www.kmo.hu oldalunkon olvashat! Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!