TÁJÉKOZTATÓ A KMO RENDEZVÉNYEIRŐL
Magyarország kormánya által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet a száz főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását megtiltotta. Márciusban és áprilisban ez több rendezvényünket érinti.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, a koronavírussal kapcsolatosan művelődési központunk vezetése folyamatosan tájékozódik, az alapvető védekezés feltételeit biztosítottuk a közösségi terekben, mosdóinkban fertőtlenítő kézmosó van kihelyezve.

Közösségi programjaink (klubok, tanfolyamok) zavartalanul működnek. A kispestiek biztonsága és a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében 100 főnél nagyobb létszámú rendezvényeinket szüneteltetjük vagy elhalasztjuk.

A naprakész, pontos információk érdekében kérjük, figyeljék honlapunkat, Facebook-oldalunkat, vagy tájékozódjanak telefonon!

A meghirdetett és elmaradt előadások pótlásának időpontját a fenti rendelkezés feloldásakor, a veszélyhelyzet elmúltával hozzuk nyilvánosságra. Bérlettulajdonosaink későbbi időpontban tekinthetik majd meg bérletes előadásaikat. Kérjük, mindenképpen őrizzék meg jegyüket és bérletüket.

Mindannyian felelősek vagyunk egymásért, kérjük, hogy az influenzás (fertőző) tünetekkel rendelkező betegek ne jöjjenek rendezvényre, közösségbe!

 a KMO vezetősége


--

KMO Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

Elégedettségmérés

 


 

 

KMO Művelődési Központ

1191 Budapest, Teleki u. 50.
Tel.: 282-9736, 282-9826
Fax: 282-9752/0113
e-mail: kmo@kispest.hu
honlap: www.kmo.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8.00-21:00
szombat-vasárnap: rendezvénytől függően