Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
NYÁRI TÁBOROK 2020 - a KMO szervezésében

Az előző évben nyári táborainkban több mint 300 gyermek talált rá a számára ideális kikapcsolódási lehetőségre. Ebben az évben sem fognak unatkozni a táborozóink, hiszen a jól bevált táborok mellett, több újdonsággal is készülünk a gyerekek számára.

Idén is lesz kreatív- és képzőművészeti alkotótábor, mozgásos-, táncos tábor. A japán tábor az önvédelmi sportra irányítja a figyelmet, sőt a magyar kultúra sokszínűségével is megismerkedhetnek az érdeklődő gyerekek. Nem maradhat el a 10 napos komplex művészeti szaktábor sem, mely Kunbaracson nyújt majd remek szórakozási lehetőségeket. Az immár két éve startolt színi-, drámapedagógiai táborunk a „Mert kell egy hely” ismét két csoporttal indul.

Újdonságként a spanyol tánc-kultúra mesés világába nyerhetnek betekintést, utazhatnak az időben az időkerékkel, valamint játékos küldetéseket is teljesíthetnek a kalandtáborba jelentkező gyerekek. A nyár végén pedig sok mesével várjuk az iskolába készülő gyermekeket új néven futó iskola-előkészítő élménytáborunkba. Két hétre ismét Kispestre költözik Budapest egyik legnagyobb LEGO® tábora, a Kocka tábor. A következő oldalakon részletes információkat olvashatnak tábori kínálatunkról.

A táborokról bővebben információ ide kattintva érhet el.

Tábori kiadványunk megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

 

--

KMO Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna


 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!