Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Kispest Közművelődéséért emlékplakettal díjazták munkatársunkat

Ma a Magyar Kultúra Napja közeledtével és alkalmából, Kispest Önkormányzata köszöntötte a kispesti közművelődésben dolgozó kollégákat. Odaadó, hosszú éveken át végzett színvonalas munkájáért Mezey Zsolt, a KMO munkatársa kapta a kerület elismerését,a Kispest Közművelődéséért emlékplakettet. A KMO teljes kollektívája szívből gratulál! 

Az elismerést Gajda Péter, Kispest polgármestere, Paróczai Anikó önkormányzat képviselő, átláthatósági és egyenjogúsági tanácsnok, Hiller István országgyűlési képviselő, Vinczek György alpolgármester adták át Mezey Zsoltnak, aki 1996-tól dolgozik a KMO Művelődési Központban hangtechnikusként. Az eltelt 23 évből 19 éven át egyedül, egy személyben látta el a fenti feladatokat, nemcsak a KMO-ban, hanem a telephelyek eseti rendezvényein, valamint szabadtéri rendezvényeken például a Kispesti Kulturális Napokon, a Mihály-napi Búcsún, vagy az önkormányzati programokon. Ahogy az intézmény technikai feltételei fejlődtek, úgy Mezey Zsolt is mindig törekedett arra, hogy fejlessze technikai tudását annak érdekében, hogy minél jobb minőségben, minél színvonalasabb technikai megoldásokkal tudja segíteni a rendezvények megvalósítását. Számtalan, az intézményben megforduló művésztől érkezett már visszajelzés kiváló, konstruktív munkájáról. Jó csapatjátékos, együttműködő, segítőkész, kedves, pontos szorgalmas. Zsolt, aki szinte az intézményben nőtt fel és lett kiváló szakember, nélkülözhetetlen tagja az intézményi kollektívának.


A magyar kultúra napját harmincegy esztendeje, 1989 óta ünnepeljük január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Szatmárcsekén a Himnusz kéziratát.

 

--

KMO Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!