Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
A KMO 2020-AS TAVASZI PROGRAMKÍNÁLATA

2020-ban szinte mindenki megtalálhatja a számára kedvező programlehetőséget a KMO Művelődési Központban, illetve a tagintézményeiben.  

2020 januárját írjuk. Eltelt egy év és úgy gondoljuk, ismét gazdag féléves programot szerveztünk Vendégeinknek. Ez a félév már csak azért is különleges lesz, mert több Kossuth-díjas művészt köszönthetünk a KMO színpadán, mint: Berecz Andrást, Mácsai Pált, Halász Juditot, Hűvösvölgyi Ildikót, Esztergályos Cecíliát, Zoránt.


 

Tavaszi kiadványunkhoz kattintson a képre:



A KMO munkatársai kipihenten, szeretettel és tettre készen várják az érdeklődőket az új évben is! Január 12-én egy igazán szép újévi koncerttel köszöntöttük a 2020-as esztendőt, elkezdődtek a szokásos tanfolyamaink, klubjaink. Hamarosan kiemelt, hagyományos rendezvényeinkre szintén sor kerül, úgy mint a színházbérletes előadásaink, vagy börzéink, zenés rendezvényeink, hogy csak néhányat említsünk. A következő időszakra ismét izgalmas programokat szerveztünk minden korosztály számára.


A már említett programok mellett folytatjuk a rendhagyó zenés délelőttöket, a Kolompos-koncerteket, a zenés-táncos esteket, filmvetítéseket a Filmklub keretében, illetve a MÜPA jóvoltából. Újra vendégünk lesz Halász Judit és Bagdy Emőke. Az első félévben több bérleten kívüli színházi előadással, előadóesttel várjuk Önöket, például a kultúra napja tiszteletére találkozhatnak Berecz András mesemondóval, a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat keretében pedig a Kossuth-díjas Mácsai Pál, az Azt meséld el Pista című Örkény-estjével lesz a vendégünk.


 A Színházi Világnap alkalmából egy fergeteges vígjátékot láthatnak, Amíg az asszony alszik címmel Buch Tibor főszereplésével, májusban pedig egy meghatóan tragikomikus színjátékot mutatunk be Koltai Róbert főszereplésével Batang felé címmel. Érdekes előadásokkal a KMO-ba várjuk február közepén Papp János színművészt, El Camino című estjével, tavasszal pedig többek között Steigervald Krisztián, Rippel Feri és Zacher Gábor is vendégünk lesz. A félévet két szép koncerttel koronázzuk meg: májusban sokak kérésére vendégünk lesz Zorán, valamint a Kispesti Vegyeskar ‚Gyöngyvirág’ Kórusának lesz az 50. éves, ünnepi jubileumi koncertje.


Közben sem unatkozunk, és így Önök sem fognak, mert Kispest 149. születésnapjára is már nagyon készülünk. Idén június 13-án és 14-én ismét kétnaposra tervezzük a Városünnepet! Még ezzel sincs vége a féléves rendezvénysorozatnak, jönnek majd a táborok a diákok számára a szünidőben, a Meseváró Nyári Színházunk óvodások, iskolások, családok részére!


Azt gondoljuk, még felsorolni is nehéz, hogy mennyi izgalmas programmal várjuk a vendégeket 2020 első félévében! Legyenek minél többen részesei programjainknak! Valamennyi programunkról, weboldalunkon és Programsoroló újságunkból tájékozódhatnak, melynek online verziójába már bele is tud lapozni. Jegyüket megvásárolhatják a KMO-ban és a jegy.hu redszerén keresztül.

 

--

KMO Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!