Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
ADVENTI RÁHANGOLÓ CSALÁDI DÉLELŐTT

December első vasárnapján, azaz 1-jén a kicsik az egyik legszebb karácsonyi mesekoncertfilmet, A diótörőt nézhetik meg ingyen a KMO-ban! Reggel 8:30-tól pedig bárki készíthet „saját" adventi díszeket (az adventi koszorútól a "Grincs-fáig"). Egyedülálló adventi családi délelőtt családoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt! 

Reggel 8.30-tól Adventi kézműves foglalkozással kezdjük a programunkat, ahol különböző méretben koszorút (15-20-25 cm-es), fakérget (40 cm-es), „Grincs-fát”, kisebb fakorongokat gyertyával készíthetnek a vendégek. Családok, szülők, gyermekek jelentkezését várjuk erre a nem mindennapi adventi készülődésre! Előzetes regisztráció, „Adventi kézműves” megjelöléssel az informacio@kmo.kispest.hu címen.

 

10 órától a MÜPA-koncertsorozat keretében levetítjük A diótörő című táncelőadást, amellyel kezdetét veszi a KMO-ban az adventi időszak, a karácsonyi ünnepkörre való felkészülés. A vetítést a MÜPA támogatja! Hangolódjunk együtt az adventre, legyen részese gyermekével az élménynek! A belépés díjtalan, de előzetes jelentkezést várunk „Diótörő” megjelöléssel, az informacio@kmo.kispest.hu címen.

 

Ne feledje, december 1-jén, vasárnap 8.30-tól Adventi ráhangoló a KMO-ban.


--

KMO Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!