Quantcast
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Intézmények
KULTURÁLIS ÉLMÉNY AJÁNDÉKBA

Közeledik a Karácsony, ezért csokorba szedtük legfontosabb téli és kora tavaszi programjainkat, melyek ajándékjegyek formájában akár a karácsonyfa alá is odakerülhetnek.

2020-ban is számos érdekesség várja vendégeinket. Január 12-én ÚJÉVI KONCERT (a Csárdáskirálynő operettből láthatnak és hallhatnak részleteket és az Obsitos Fúvószenekar hangversenyére is sor kerül ), január 21-én a Magyar Kultúra Napja alkalmából BERECZ ANDRÁS ESTJE kínál remek kikapcsolódási lehetőséget. Február 12-én PAPP JÁNOS színművész El Camino útinaplójával érkezik a KMO-ba. Mi lenne, hogyha Örkény István ismét megjelenne, egy színészben, egy színházban, egy este, leülne, venne egy lélegzetet, beszélni kezdene, elmesélné a saját szavaival az életét, vagy ami hirtelen az eszébe jut, azután megint eltűnne. Mácsai Pál, február 14-én az író testét ölti magára, az AZT MESÉLD EL, PISTA! című darabban. 

      

Márciusban több különlegességgel is készülünk. Március 3-án, RIPPEL FERENC - Cél a 100 év! című előadásából megtudhatjuk, hogyan kontrolláljuk az energiáinkat a hosszú és boldog élet érdekében.  Március 8-án, vasárnap 11 órától a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő, HALÁSZ JUDIT lesz a KMO vendége. A hónap végén, március 27-én pedig a Színházi Világnap alkalmából kerül a KMO színpadára, Georges Feydeau: AMÍG AZ ASSZONY ALSZIK című vígjátéka. Főszereplők: Buch Tibor, Gyebnár Csekka, Horváth Csongor, Szokol Péter, Csifó Dorina, Szarvas Balázs


Jegyek kaphatók a KMO-ban, illetve a jegy.hu rendszerén keresztül, hogy meglephessék szeretteiket a KMO Művelődési Központ rendezvényeinek valamelyikével.

 

 JEGYVÁSÁRLÁS
 01.12. // 16.00 Újévi koncert
a Csárdáskirálynőből részletek és az Obsitos Fúvószenekar koncertje
 01.21. // 18.00 Berecz András estje 
a Magyar Kultúra napja alkalmából
Papp János vándor-színész
El Camino - "Ha menni kell..."
 02.14. // 19.00 Azt meséld el, Pista! 
Örkény István elevenedik meg Mácsai Pál főszereplésével
 03.03. // 18.00 Rippel Ferenc előadása
Cél a 100 év
 03.08. // 11.00 Halász Judit koncert
Gyemekkoncert
 03.27. // 19.00 Amíg az asszony alszik
a Színházi világnap alkalmából

 

Kellemes Adventi készülődést kívánunk!

--
KMO Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!