Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Testünk, a csoda

Interaktív kiállítást láthatnak óvodások és kisiskolások, illetve más érdeklődők április 8-9-10-én 9-18, valamint 11- én 9-14 óra között az emberi test rejtelmeiről, a KMO Művelődési Házban.

A testünk működését játékosan, érdekes információkkal bemutató utazó tárlaton az anatómiai ismereteken kívül rengeteg érdekesség és fontos tudnivaló is helyet kap. A gyerekek megismerkedhetnek többek között a helyes  táplálkozással, az egészséges életmóddal, a higiéniai szabályokkal és még elsősegélynyújtási ismeretekről is szerezhetnek információt az izgalmas, különleges anyag keretében. Egy-egy testi funkciót játékos eszközök segítségével is megismerhetünk.


Interaktív eszközök: szívpumpa, szív-pingpong, hormonrakéta, májraktár, emésztőpálya, idegsejt ragyogás, izomszalag emelő, robotkar irányítás, immun dobáló, villámló agy, immun várvívás, bújócska az erekben, táplálékválasztó, tüdő ventilátor, csontrakodó, idegrendszer autópálya, finanszírozás, interaktív eszközök.

Bemutatott szervrendszerek: szív- és érrendszer, tüdő- és légzőrendszer, agy- és idegrendszer, máj- és kiválasztó rendszer, váz- és izomrendszer, gyomor- és emésztőrendszer, bőr- és immunrendszer, hormonrendszer.

A korábban már a KMO-ban látott kiállítás továbbfejlesztett tárlata lesz az áprilisi, ezért azoknak is érdemes lesz ellátogatni újra, akik néhány éve már találkozhattak ezzel a kiállítási anyaggal.

Belépődíjak kaphatók a KMO-ban.  További információért hívja Markó Mónika munkatársunkat a 282-9752/0106 mellékű számon, vagy keresse a marko.monika@kmo.kispest.hu email címen.


Programunkról itt olvashat bővebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!