Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
FEBRUÁRI ÉS MÁRCIUSI PROGRAMAJÁNLÓ

A KMO Művelődési Házban 2019 első félévében az érdeklődők biztosan nem fognak unatkozni, hiszen színes programkínálattal készül a művelődési ház. Mivel a választék igen nagy, ebben a cikkben a februári és márciusi programokból szemezgettünk.

Alighogy elkezdődött az év,  túl vagyunk két teltházas programon, az Újévi koncerten és a Magyar Kultúra Napját Kispesten köszöntő Berecz András esten.

Februárban sincs megállás, február 1-jén 18 órától, az Előtér Galériában láthatják Raj Csaba: Idegen vizeken című kiállítását.


A KMO 2019-ben is csatlakozott a Kultúrházak Éjjel-Nappal című országos programsorozathoz, melynek keretén belül, február 16-án délelőtt 11 órától, Itt a farsang címmel ad gyermekkoncertet a Kolompos együttes16 órától Csányi Vilmos: Íme, az ember című előadását tekinthetik meg az érdeklődők, 19.30-tól pedig Görög esttel (Mydros együttes közreműködésével) várja a vendégeit a KMO. Pais István filozófiatörténész, február 20-án és április 17-én az ókori görög humorról és az ógörög szerelemről tart ingyenes előadásokat. A február 23-én 19 órától megrendezésre kerülő Farsangi álarcosbál pedig várhatóan vidám kikapcsolódást nyújt majd az érdeklődők számára. Február 26-án 19 órától, Nyáry Krisztián „szerelmeskönyveiből" készült Így szerettek ők… sorozat által nyerhetünk bepillantást Móricz Zsigmond szerelmi életébe, Koltai Róbert főszereplésével. Az est különlegessége, hogy a színészóriások mellett - Móricz Lili szerepében - Tamás Réka, 5. osztályos kispesti tanuló is színpadra lép.

Március 1-jén ötödik alkalommal kerül sor a Kispesti Üzleti Találkozóra. Az ingyenes rendezvényen nagyon különleges előadásokat hallhatnak az érdeklődők. Mint ahogy március 5-én, Görög Ibolya protokollszakértő előadása is remek kikapcsolódásnak ígérkezik. Március 9-én a felnőttek Charlie koncertnekmárcius 10-én a gyerekek Halász Judit koncertnek (a koncertre már minden jegy elkelt) lehetnek részesei. Az utóbbi koncert, része a március 10-én megrendezésre kerülő Tavaszi szív - lélek - testébresztő komplex egészségmegőrző napnak, melynek fókuszába az autoimmun betegségek kerültek. A március nem múlhat el a már hagyományos  Rovarbörze  nélkül, mely március 24-én lesz látogatható a KMO-ban. A hónap végén, március 27-én a színházi világnap alkalmából Hippolyt, a lakáj című színdarabot tekinthetik meg a KMO színpadán.

Szinte felsorolni is nehéz, mi minden vár még júniusig a KMO-ba látogató vendégekre. Valamennyi programról további információkat olvashatnak a www.kmo.hu oldalon, illetve január elején megjelent tavaszi programsoroló újságban és programfüzetben.

 

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!