Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
BOLDOGSÁG KÉK MADARA KISPESTEN

November 24-én, reggel 10 órától a KMO Művelődési Ház immáron második alkalommal rendezi meg a Boldogság napot Kispesten. Többek között családi koncerttel, különleges előadásokkal, ThétaHealing foglalkozással várjuk az érdeklődőket, de a számtalan kísérő program is remek kikapcsolódást kínál november utolsó szombatján.

A KMO 2017-ben rendezett első ízben Boldogság napot, mely sikeres fogadtatásra talált a vendégek körében. Így nem lehetett kérdés a folytatás. Mi tesz bennünket egészségessé és boldoggá egy életen keresztül? Mire érdemes leginkább időt és energiát áldozni? Melyik a legboldogabb ország a világon? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk a programsorozaton.

10 órától az Alma együttes gyerekkoncertjével nyitjuk a programok sorát. 14 órától Hackl Mónika: Teremtsük meg a saját boldogságunkat! című meditációs előadásán betekintést enged majd a ThétaHealing világába. 15 órától Valcsicsák Zoltánnal (Magyar-Bhutáni Baráti Társaság elnöke) képzeletbeli utazást tehetünk a legboldogabb országba, Bhutánba. A nap végén pedig, 17 órától láthatjuk és hallhatjuk Dr. Mérő László tanár úr Az érzelmek logikája című előadását, melyre valamennyi jegy már elfogyott.

A rendezvényt számos kísérő program teszi teljessé. Lesz játszósarok, arcfestés, csuhébaba készítés, kézműves árusok vására és a rendezvény alatt, a programokra érkezők, az Eisberg salátáit is megkóstolhatják!


Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!