KISPESTEN DÜBÖRÖG A TÉRZENE
Május 12-én szombaton, 11 órától kerül megrendezésre a kispesti Városház téren a Dél-pesti Fúvószenekari Találkozó. A KMO Művelődési Ház és a 10 éve itt működő Obsitos Fúvószenekar, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, negyedik alkalommal szervezi meg a találkozót, mely része a 95 éves KMO születésnapi rendezvénysorozatnak.  

Az esemény az elmúlt három évben nagyon sok nézőt vonzott. Idén az Obsitos Fúvószenekar mellett három nagyon különleges zenekar is fellép, hiszen a találkozóra érkezik a Magyar Honvédség Szolnoki Helyőrség Légierő Fúvószenekara,Katasztrófavédelem Központi Fúvószenekara, a Nemzeti Adó ás Vámhivatal Pénzügyőr Fúvószenekara.

A 11 órától népszerű fúvószenekari műveket, hagyományos katonazenei dallamokat, híres operett részleteket, filmzenéket hallhatnak a térre kilátogatók. Előbb külön, majd a négy zenekar együtt zenél a Városház térre kilátogató közönség előtt. A több mint 100 fúvószenész műsora várhatóan különleges hangzást nyújt majd, mely minden bizonnyal felejthetetlen élménnyel szolgál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A találkozót megnyitja Vinczek György Kispest alpolgármestere.
A műsorszámokat Zelinka Tamás zenetörténész ismertetői kötik majd össze.

 A rendezvény látogatása díjtalan, rossz idő esetén a programot a Városháza dísztermében tartják meg!


A program a Nemzeti Kulturális Alap, a KMO Művelődési Ház és Kispest Önkormányzata támogatja!

    
 

Elégedettségmérés

 


 

 

KMO Művelődési Központ

1191 Budapest, Teleki u. 50.
Tel.: 282-9736, 282-9826
Fax: 282-9752/0113
e-mail: kmo@kispest.hu
honlap: www.kmo.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8.00-21:00
szombat-vasárnap: rendezvénytől függően