Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Május 7-13. között nagyszabású ünnepi programsorozatot szervez a KMO, 95. születésnapja alkalmából. Az egész héten különleges események színesítik a rendezvénysorozatot, hiszen lesz kiállítás, konferencia, családi program, helytörténeti séta, színházi előadás, zenekari találkozó, zenés-táncos est és nem maradhat el - neves fellépők közreműködésével - a születésnapi gálaműsor sem.

Az intézmény az elmúlt közel száz év során a városrész kulturális életének meghatározó szereplőjeként, a helyi közösségek formálójaként, komoly népszerűségnek örvendve működött és működik ma is. A KMO jelenlegi kollektívája ünnepi rendezvénysorozattal emlékezik meg a Ház 95 éves születésnapjáról.

Május 7-én, 10 órától szakmai konferencián vizsgálja meg az érintett szakma a prevenció jelenlegi helyzetét (a több mint 20 éves Mondj Nemet! program keretén belül), ahol a közösségi média és internetfüggőség veszélyei kerülnek majd a fókuszba.

Május 9-én, 18 órától a KMO életét bemutató fotótárlat nyílik az Előtér Galériában. Egy nappal később, május 10-én, 19 órától pedig Ünnepi helytörténeti sétára invitálnak minden olyan érdeklődőt, aki Kispest nevezetes épületeiről, történelmi emlékeiről szeretne egy kicsivel többet megtudni.

Május 11-én, 18 órától egy Születésnapi gálát szerveznek a Kispesten élő, illetve a KMO-hoz kötődő művészek fellépéseivel. Ide várjuk többek között Koltai Róbertet, Hűvösvölgyi Ildikót és Csengeri Attilát is. A gálát a KMO-ban tevékenykedő művészeti csoportok műsorai teszik teljessé.

A szervezők május 12-én reggel 9.30-tól Kolompos koncerttel kedveskednek a gyerekeknek, majd 11 órától a Városház téren a IV. Dél-pesti Fúvózenekari Találkozón szól majd a térzene, több mint 100 zenész közreműködésével. Este 19 órától pedig Születésnapi partyt rendez a KMO, ahol számos érdekesség mellett, a jó hangulatról a Madarak házibuli zenekar gondoskodik.

Május 13-án, 15 órától a rendezvénysorozat zárásaként a Karinthy Színház, Vaszary Gábor: Klotild néni című színházi elődadása ígér remek kikapcsolódást.

A felsorolt programok többsége ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A születésnapi programsorozatról bővebb információt a www.kmo.hu weboldalon, illetve a 282-9752-es központi telefonszámon kaphat.

 

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!