Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
PROGRAMDÖMPING A KMO-BAN

A KMO Művelődési Házban 2018 első félévében az érdeklődők biztosan nem fognak unatkozni, hiszen programdömping jellemi az idei év első félévét is. A jól bevárt programok mellett számtalan újdonsággal is készültünk, hogy mindenki rátalálhasson a tartalmas kikapcsolódásra. Ráadásul most videó formátumban is meghallgathatják programkínálatunkat, hiszen Gábor Ilona igazgató asszonyunkkal készült interjút is megnézhetik.

Alighogy elkezdődött az év, és a KMO-ban már túl vagyunk egy Újévi és egy a Magyar Kultúra Napját köszöntő Kaláka koncerten is. Ráadásul január 25-én Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművésznő is vendége volt a KMO-nak Arany-asszonyok című előadásával. Februárban sem fognak unatkozni azok, akik a KMO-t választják, hiszen újdonságként február 10-én Farsangi álarcosbált szervezünk, mely várhatóan vidám kikapcsolódást nyújt majd. Másnap, azaz február 11-én pedig Vámos Miklós lesz a vendége a KMO Művelődési Háznak, Töredelmes vallomás című előadásával. Február 11-től minden hónapban egyszer Autómodell börze is látható lesz a művelődési házban. A hónap közepén, február 17-én egy komplex tavaszi egészségmegőrző nappal kívánjuk felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és a szűrések fontosságára, ahol az Eisberg Hungary Kft. jóvoltából ingyenes saláta kóstoltatás is lesz.


Március 4-én a gyerekek egy Halász Judit koncertet (a koncertre már minden jegy elkelt), március 10-én a felnőttek egy Charlie koncertet láthatnak és hallhatnak. Újdonságként szintén március 4-én Tavaszi szív - lélek - testébresztő néven egy komplex nappal is találkozhatunk a programkínálatban, amely az egész családnak tartalmas kikapcsolódást ígér. Mint, ahogy a Rovarbörze is, mely március 11-én kerül megrendezésre. A hónap végén a színházi világnap alkalmából JACQUES DEVAL: FRANCIA SZOBALÁNY című darabját is megtekinthetik a KMO-ban. Március 23-án a Kispesti Üzleti Találkozó keretén belül Görög Ibolya protokoll szaktanácsadó vezet be minket az üzleti világába.  

Áprilisban is számtalan remek programot kínálunk, hiszen április 4-én a Stand up brigád országos premierrel, a Vigyázz, kész, kabaré című darabbal debütál a KMO színpadán. Április 11-én pedig a Költészet napja alkalmából Lévai Tímea-Poppre Ádám duó ad irodalmi zenés esetet, amellett, hogy szinte bárki elmondhatja kedvenc magyar versét ezen a napon a színpadon. A hónap végén, április 23-án a Mondj nemet! szakmai konferenciával próbáljuk a prevenció fontosságára felhívni a figyelmet.  

Szinte felsorolni is nehéz, mi minden vár még júniusig a KMO-ba látogató vendégekre, már csak azért is, mert május 8-13-ig nagyszabású születésnapi rendezvénysorozattal ünnepli a KMO a 95. születésnapját. A programokról további információkat olvashatnak a www.kmo.hu oldalon, illetve január elején megjelent tavaszi programsoroló újságban és programfüzetben.

 

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!