Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
TÖBB MINT 1 MILLIÓ LEGO® KOCKA KMO-BAN

November 30-a és december 3-a (csütörtök-vasárnap 9.00-18.00) között játékbirodalommá alakul át a KMO Művelődési Ház Kispesten. Több mint 1 millió LEGO® kocka, City, Star Wars™, Fantasy, Kalózok, Szuperhősök, Haditechnika, Monster, Disney, Vidámpark, Space, különböző történelmi témákban elevenednek meg. Láthat várost működő vonatokkal, terepasztalokat és egyedi részletgazdag kreációkat. 

Aki játszott már vele az azért, aki olvasott már róla, az onnan, aki látott már átszellemült gyereket építeni, az a látottakból tudja, hogy a legó egy rendkívüli találmánya a valaha kitalált játékoknak. Talán nincs olyan család, akinek otthonában ne lenne legó. Kispesten több mint egymillió legódarabban gyönyörködhetnek. 

 

 

A nagyszabású kiállításra jegyek a kiállítás napjain kaphatók. A napi belépésre jogosító karszalagok, a nyitvatartási időben többszöri belépésre is lehetőséget adnak. Csoportok külön kedvezményes áron vehetnek részt a rendezvényen.  Ráadásul az intézmények most még egy ingyenes legós játszóházas bemutatót (iskolák), illetve LEGO DUPLO interaktív vitrint (óvodák) is nyerhetnek. Teljessé a programot játszóház és számtalan meglepetés teszi majd. Ne feledje, november utolsó hetében egy szuper élmény vár az egész családra.

 

Programunkról itt olvashat bővebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 -- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!