Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
A KMO 2017-ES ŐSZI PROGRAMKÍNÁLATA IDÉN IS SZÍNES LESZ

2017 őszén szinte mindenki megtalálhatja a számára kedvező programlehetőséget a KMO Művelődési Házban, illetve a tagintézményeiben.

Hagyomány, hogy Nyitott Ház programsorozatunk keretén belül számtalan foglalkozást próbálhat ki ingyen. Az ingyenes bemutatkozó órákra szeptember 4-9. között kerül sor. Az idén szeptember 23-án szombaton lesz a már hagyományos Mihály-napi Búcsú a kispesti Templom téren, változatos színpadi programokkal, neves művészek fellépéseivel, kézműves, kirakodó vásárral egybekötve.

Emellett folytatódnak a zenés-táncos estek, szeptember 16-án Görög est, 22-én Party Dance Band zenél a KMO-ban, október 27-én pedig egy új zenekar, a Pedrofon is bemutatkozik. Természetesen kiállításokat is szervezünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Október 13. és 15. között Tudományos Játszótér interaktív kiállítást tekinthetnek meg a gyerekek a KMO-ban, de a KMO  Előtér Galériájában, a Nagy Balogh János Kiállítóteremben és a Helytörténeti Gyűjteményben is lesznek időszaki képzőművészeti kiállítások.

November végén pedig a Kockabarátok szervezésében Lego kiállítást láthatnak az érdeklődők. Az ősszel nem maradhatnak el a nagyszabású börzék sem, októberben Sulibörze, novemberben Ásvány-és ékszerbörze, valamint Rovarbörze nyújt remek kikapcsolódási lehetőséget. A családokról sem feledkeztünk meg, hiszen októbertől családi délelőttök, babaszínházi előadások, Kolompos koncertek és kézműves foglalkozások, november végén Alma koncert, és újdonságként Márton-napi programokkal igyekszünk a legtöbb igényt kielégíteni.

Ősszel folytatódnak a DÉRYNÉ, REJTŐ JENŐ, FEDÁK SÁRI nevét viselő színházi bérletek előadásai, de sokak örömére ismét tervez a KMO ismert és népszerű előadói esteket is. November 21-én kedden, 19 órakor várható BÁCSKAI JULI PSZICHOSZÍNHÁZA, vendégek: Csákányi Eszter és Koltai Róbert színművészek. November 14-én 18 órakor PÁL FERI, 25-én Kepes András (Boldogság Nap programunk keretén belül) estjére kerül sor. Az Emlékszel-e még? c. vetítéses sorozat Zelinka Tamás közreműködésével, októberben, novemberben és decemberben, keddenként 15 órakor folytatódik. Az óvodai- és iskolai csoportok számára is biztosított a színházi élmény, hiszen október 10-től indul a Micimackó Óvodás-, 12-től pedig a Pinikkió Kisiskolás Színházbérletünk. Mint, ahogy az ingyenes Aktív időskor sorozatunk, illetve Egészség- és Környezetvédemi előadássorzatunk (BKIK szervezésében) is folytatódik. Lesz Gépész filmklub is, ahol kultikus magyar és külföldi filmek kerülnek vetítésre. Ráadásul új kezdeményezésként Nótaklub és Vállalkozói Szabadegyetem indítását is tervezzük, megfelelő jelentkező estén. A tanfolyamról ráadásul még említést sem tettünk. Új tanfolyamok is indulnak szeptemberben és októberben is. Lesznek új táncos-, babás-, mozgásos- és egyéb foglalkozások is. Közel 50 tanfolyam közül vállogathat.

Ősztől, tehát érdemes lesz a KMO-ba betérni, hisz színesebbnél színesebb programok és tanfolyamok várják majd vendégeinket. 

 

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!