Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rejtő Rejnő Humorszínházi estek

Egy éve indultak Kispesten, a KMO-ban a Kis-pesti Kabarén belül a Rejtő Jenő Humorszínházi Bérlet előadásai a Stand Up Brigád közreműködésével. Az estek azóta is nagy népszerűségnek örvendenek. Ebben a színházi évadban is négy előadást láthatnak a humor szerelmesei. November 16-án Gegmenők címmel a humor nagyágyúi lépnek színpadra.

 

Szerdánként 18.30-kor kezdődnek az előadások és általában két órán keresztül mulattatnak bennünket a humoristák. Október 12-én Műszaki hiba címmel hatalmas sikerrel lépett fel Aradi Tibor és Varga Ferenc József. November 16-án a GEGmenők Kabaréban, Rejtő Jenő kabaréjeleneteivel gazdagon áll a színpadra: BELEZNAY ENDRE, ÉLES ISTVÁN, VÉGH JUDIT, SZÉP BENCE, ÜRMÖS ZSOLT. 

Végy legendás kabarészerzőket, fűszerezd meg mindezt modern jelenetekkel, egy csipetnyi stand up comedyvel, és jó adag zenés paródiával! Majd adj hozzá négy, mindenre elszánt humoristát! S máris kész a Stand Up Brigád új kabaréja. A színpadra lépő gegmenők között találjuk Beleznay Endrét, a Vidám Színpad komikáját, illetve a Jóban-rosszban doktornénijét Végh Juditot, a Rádiókabaré humoristáit Szép Bencét és Ürmös Zsoltot, valamint a Karinthy-gyűrűs parodistát Éles Istvánt! A GEGMENŐK KABARÉ remek szórakozást biztosít a fiatalabb és idősebb generációknak egyaránt, kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat! Műsoridő: 2 x 50 perc.

Jövőre folytatódik majd a kabaré-műfaj: 2017. január 25. Stand up comedy. Fellépők: LORÁN BARNABÁS TRABARNA, SULYOK PÉTER, SZÁNTÓ SÁNDOR. 2017. március 8. Stand up comedy. Fellépők: ROKKER ZSOLTI, SOMOGYI ANDRÁS, SZIKRA LÁSZLÓ.

Belépődíj: 1.500,- Ft/ea. elővételben, az előadás hetében: 1.800,- Ft/ea.

 

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna





 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!