Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Városünnep 2013 - Ajándék ez a nap!

Idõpont: 2013. június 16. vasárnap 10.30-tól 
Helyszín: XIX. ker, Ady Endre út-Templom tér

Kispesti Városünnep 2013 Ajándék ez a nap!

Június 16-án, vasárnap „Ajándékdobozoktól” lesz hangos Kispesten a Templom tér. A hatodik Kispesti Városünnepen számos énekes és együttes ajándékozza meg a Templom térre kilátogatókat. Többek között láthatják a Kaláka együttest, a Children of Distance-t,  a Vastag Csabát, Csepregi Évát, a United együttest és a nap végén a Bikinit. A fellépõk mellett számtalan szabadtéri programmal kedveskedik a KMO Mûvelõdési Ház, sõt Európában egyedülálló játékcsodával várják a szervezõk az érdeklõdõket.  

Kispesti Városünnep 2013

A délelõtt a kicsikrõl és az önfeledt játszadozásról, kikapcsolódásról szól. A színpadon a jó hangulatról a Kaláka együttes jól ismert dalai gondoskodnak majd. Az egész téren pedig játéktenger várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Lesz Játszóház, Minigolf, ügyességi játékokat felvonultató Aréna, óriásjátékok, játékos TOTÓ, kiállítás, postai ünnepi bélyegzés, autó bemutató, arcfestés, papírszobrászat, kisvasút, a legkisebbeknek babasátor,

Kispesten elõször láthatja a nagyérdemû majd azt az egyedülálló interaktív mûvészeti alkotást, melyen egyszerre akár 80 ember is képes hintázni, kortól függetlenül. A Hintayo névre hallgató óriás famonstrum, felszabadítja az emberekben rejlõ, küzdõ ösztönt, amelyet a játékos, könnyed himbálózás nagyszerû közös élménnyé alakít.   

Az ÖKO-játszótéren pedig a környezetvédelem, az energiatakarékosság, a szelektív hulladékgyûjtés és az újrahasznosítás eszközeit, az újrahasznosítás folyamatait, valamint a környezettudatos szemléletmód kialakítását ismerhetik meg a gyerekek és a felnõttek egyaránt.


Fél háromtól együttesek és énekesek szórakoztatják a közönséget. Színpadon lesz a Kaláka, a Children of Distance, a Rockternors, a Quantum XXL, Kállay-Saunders András, Muri Enikõ, Bereczki Zoltán, Csepregi Éva, Vastag Csaba és a United együttes is.

Rengeteg nyeremény talál majd gazdára a nap folyamán, melynek részletirõl a helyszínen kapnak majd felvilágosítást az érdeklõdök.  A KMO nyári táboraira is lehet a helyszínen jelentkezni.

A nap végén a meglepetések sorát a több mint 30 éve színpadon lévõ Bikini együttes koncertje zárja.

A Kispesti Önkormányzat és a KMO Mûvelõdési Ház szeretettel vár mindenkit vasárnap 10.30-tól a kispesti Templom térre. Az biztos, hogy minden kilátogatónak ajándék lesz ez a nap.

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!