Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Mihály-napi búcsú

Szeptember 24-én, szombaton 10.30-21.00 óra között az idén ősszel ismét megrendezi a KMO a már hagyományos Mihály-napi Búcsút a kispesti Templom téren.

Egész napos műsor várja a Nagyboldogasszony templom előtti színpadon a búcsúba látogatókat. A Kispesti Kaszinó kertjében különféle, régi időket felelevenítő játszópark lesz. A Kerek Esztendő családi népi játszoda a magyar népi kultúra mindennapjaiba ad élményszerű betekintést gyerekeknek,felnőtteknek. A kis pásztor játszóház keretében a gyermekek megismerkedhetnek az őshonos magyar állatfajtákkal, az állattartó gazdák mindennapjaival, játékos formában maguk is próbára tehetik tudásukat, ügyességüket.No, persze nem hiányozhat a körhinta és az állatsimogató sem. Először láthatunk Kispesten juhterelő bemutatót és egy fotószínház is a vendégek rendelkezésére áll majd. S, ahogy már lenni szokott, további díjmentes, változatos programokkal, neves művészek fellépéseivel, a Fő utcában kézműves kirakodó vásárral várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A színpadi programok 11 órakor kezdődnek, az előzetes tervek szerint a délelőtti órákban itt lesz a Görömbő Kompánia, a Kisvirág Bábegyüttes. Az ebédet követően zenél nekünk a KMO Obsitos Fúvószenekara, majd a kerületi nemzetiségi önkormányzatok műsorát láthatjuk. Jön a Garabonciás Együttes, a kora esti órákban fellép Beleznay Endre színművész,humorista, Bódi Csabi énekes, majd a londoni tehetségkutatón nagy sikert aratott Fricska Táncegyüttes különleges műsorával kápráztatja el a búcsúba látogatókat.

Este Mahó Andrea és Pankotay Péter operett, musical előadására kerül sor. A búcsút a nem mindennapi Black Riders koncert zárja,közreműködik az Art’s OK TáncSzínház

Várjuk a kereskedők, kézművesek,vásárosok jelentkezését augusztus 15-től szeptember 19-ig a búcsún való részvételre!
Jelentkezés: P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9752, 282-9826, email: p.toth@kmo.kispest.hu.

 

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!
-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!