Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
KÖZEL 100 FÚVÓS ZENÉL A KISPESTI VÁROSHÁZ TÉREN

Május 28-án szombaton, 17 órától kerül megrendezésre a kispesti Városház téren a Dél-pesti Fúvószenekari találkozó. A tavalyi sikeren felbuzdulva a KMO Művelődési Ház és a nyolcadik éve itt működő Obsitos Fúvószenekar, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, második alkalommal szervezi meg a találkozót. 

A tavalyi rendezvény nagyon jó sikerült. Az esemény sok nézőt vonzott mind a Városház téren, mind a kerület több pontján. Idén az Obsitos Fúvószenekar mellett a szomszédos kerületekből érkeznek zenekarok: a Pesterzsébeti Lajtha László Művészeti Iskola Ifjúsági Fúvószenekara, a Csepeli Egressy Béni Református Művészeti Középiskola Fúvószenekara és a Rákosmente Városi Fúvószenekara.

 

A délután és az este folyamán népszerű fúvószenekari műveket, hagyományos katonazenei dallamokat, híres operett részleteket, filmzenéket hallhatnak a térre kilátogatók.

 

Előbb külön, majd a négy zenekar együtt zenél a Városház térre kilátogató közönség előtt. A közel 100 fúvószenész műsora várhatóan különleges hangzást nyújt majd, mely minden bizonnyal felejthetetlen élménnyel szolgál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

A találkozót megnyitja Vinczek György Kispest alpolgármestere.

 

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt az eseményre. Remélik, hogy az időjárás kedvező lesz a programhoz. Rossz idő esetén a találkozót a Városháza dísztermében tartják meg.


A rendezvényt a Nemzeti Kulturális Alap, a KMO Művelődési Ház és Kispest Önkormányzata támogatja!

    
 


 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!