Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Programok Főoldalra Vissza
KMO Társasjáték klub 2022-2023 Klub
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
KMO

KMO Társasjáték klub a Társas Központ Egyesülettel
ahol a játék élménnyé válik...

Gyere el, ha szeretsz játszani és egy jó hangulatú közösséghez tartozni, vagy csak kipróbálnál egy-egy újdonságot!
Előzetes regisztráció esetén több mint 2000 stratégiai, party- és kártyajátékból válogathatsz! Ha van kedvenc társasod, hozd magaddal!

A társasajáték klub a Társas Központ Egyesület közreműködésével valósul meg!

Időpontjai:
2023.03.10., 2023.04.14., 2023.05.12., 2023.06.02. péntek 17-22 óráig


Várunk, játssz velünk!

 

Néhány játékról egy kicsit bővebben...

Azul
Leírás: Hihetetlen kaland vár rád ezzel a társasjátékkal! Készen állsz feltölteni a díszes csempefalakat?

I.Mánuelt, Portugália királyát rabul ejtették az Alhambrában látott gyönyörű, színes csempék. Felszólította országának mestereit, hogy királyi palotáját, mely Evorában áll, ilyen szép díszítéssel lássák el. De ki lesz vajon az, aki legügyesebben választ a mozaikgyárak készletéből, gyakran vetélytársai orra elől halászva el az azok által kinézett darabokat? Ki tudja a vetélkedésben a legszebb, legértékesebb falat összeállítani, amellyel elnyeri a király bizalmát és ezzel a megbízást, hogy a királyi palotát ő díszítse?

Az Azul-ban nincs más dolgotok, mint okosan és időben kiválasztani azokat a csempéket a gyárak kínálatából, amelyekből a legértékesebb helyekből tudod feltölteni a készülő díszes csempefalat. Ehhez nem csak a saját készülő munkátokat, de a többiekét is figyelned kell! Egy rossz választásnak akár az is lehet a vége, hogy egy akkora csempekészlet jut neked, amelyet nem tudsz beépíteni, így a nyakadon maradó darabok miatt komoly veszteségek érhetnek...

Ajánlott korosztály: 8+
Játékidő: Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma : 2-4 fő
7 csoda párbaj
Leírás: A 7 Csoda: Párbaj jól átgondolt és századszorra is izgalmas stratégiai társasjáték rengeteg kombinációs lehetőséggel, merőben új és felejthetetlen élményt nyújt!

A 7 Csoda: Párbaj méltán népszerű társasjáték kétszemélyes változata. A koncepció nem változott a nagy elődhöz képest, ezúttal is virágzó civilizációk felépítése a cél.Azonban a játékosok a már megszokott kártyatípusok mellé újakat is kapnak, és bár a háromfordulós játékmenet és a tudatos kártyaválasztás megmaradt, az előre kirakott, de esetenként titkos lapok és a többféle győzelmi lehetőség egészen új stratégiát követel.


Ajánlott korosztály: 10+
Játékidő: Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma : Kétszemélyes
Nova Luna
Leírás: A Nova Luna társasjáték egy könnyen tanulható játék, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékot 2020-ban jelölték a Spiel des Jahres díjára Az Év Játéka kategóriában. A Hold évezredek óta hatással van az emberiségre a Földön. A Hold okozza az árapályokat, és éjszaka ébren tartja az embereket. Az újhold az újrakezdés szimbóluma: ez a tökéletes alkalom valami újba kezdeni, és megtervezni a jövőt.

A NOVA LUNA (latinul újhold), egy absztrakt lapkalehelyezős játék, amelynek minden fordulójában újra meg kell terveznetek a jövőt. Készítsetek új stratégiát, hogy meg tudjatok birkózni azzal, amit a holdkerék kínál nektek.

Ajánlott korosztály: 8+
Játékidő: Rövid (10-30 perc)
Játékosok száma: 1-4 fő
Photosynthesis
Leírás: Mi kell egy jó estéhez? A családon és egy tökéletes stratégiai társasjátékon kívül? Hát semmi!

Ismerkedjetek meg a Photosynthesis játékkal.

Minden fa felfelé törekszik, a fény felé - minél több fényt gyűjt be, annál többet fordíthat új magra vagy növekedésre! Ebben a családi stratégiai játékban minden játékos egy fafajtát irányít, és igyekszik vele az erdő értékes közepe felé terjeszkedni.

De közben figyelnie kell arra is, hogy fáit magasra növeszti, különben a vetélytársak a vándorló nap sugarait leárnyékolják, és arra is, hogy a gyűjtött fénypontokat időben újabb fák betartalékolására fordítják.

Ajánlott korosztály: 10+
Játékidő: Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma: 2-4 fő
Red Dragon
Leírás: A sárkányok mindig is titokzatos, mitológiai lények voltak. A sárkányok a kínai mitológia természet feletti lényei, a béke és a jólét szimbólumai. Cse-Lung (rót sárkány) hatalmas haragra kelt, mert az emberek igaztalannak kiáltották és ezért a többi sárkány oldalán az emberek harcba szálltak Cse-Lung ellen, hogy annak haragját csitítsák a nyugalom és a béke újbóli eljöveteléért. A játék célja, hogy minél több sárkányt gyűjtsünk össze, és általuk a legtöbb pozitív pontot elérve megnyerjük a játékot. Ebből következik, hogy a játékban negatív pontok is vannak, amiket a vörös sárkányért kapunk, ha az ütéseinkbe kerül. Ezért szemfülesnek kell lenni, ha győzni akartok.

Ajánlott korosztály: 8+
Játékidő: Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma: 3-6 fő


Regisztráció:
urban.szilvia@kmo.kispest.hu
Belépődíj:
500,- Ft/fő, családi jegy 800,- Ft

Bővebb információ:
Urbán Szilvia, tel.: 282-9752/0107 m., email: urban.szilvia@kmo.kispest.hu

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!