Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Programok Főoldalra Vissza
BÁBOS TÁBOR Tábor
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
Wekerlei Kultúrház

BÁBOS TÁBOR


Időpontja: 2022. augusztus 15-19.
Helyszín:
Wekerlei Kultúrház (1192 Bp., Petur u. 7.)
Korosztály:
4-8 évesnek

A Bábos táborban minden délelőtt bábozás várja a gyerekeket, utána pedig közös bábkészítéssel, kézműveskedéssel, énekléssel, zenéléssel és mozgásos játékokkal folytatódik a nap. Természetesen a táborozóknak lehetőségük lesz a Babos Bábos Társulat bábjait is kipróbálni, továbbá megismerkedhetnek a különböző bábtípusokkal, mint pl. bunraku báb, vajang báb, árnyjáték, kesztyűbáb.
Ebéd előtt a Kós Károly téren szaladgálhatnak, majd ebéd után egyórás csendespihenőt tartanak (meseolvasás, hangjáték hallgatás, diafilmezés), hogy aztán délután frissen folytatódhasson a bábkészítés, kézműveskedés, illetve a kultúrház kertjében a játék.
A tábor lezárásaként lehetőség lesz önálló bábos produkció előadására. 

Eszter gondolatai a táborhoz
"Célom a bábos táborral az, hogy egy olyan eszközt ismerjenek meg, és tanuljanak meg használni (báb!) mely segítségükre lehet a problémás helyzetek megoldására, érzelmeik kijátszására a hétköznapokban. Sokszor nem tudják szavakba foglalni a gyerekek, ha valamilyen problémájuk van, viszont a bábok segítségével a szülők tudomására tudják hozni. A bábjátékban a történetek mindig pozitív véget érnek, így ha önállóan is játszanak, akkor is törekednek a pozitív befejezésre, vagyis keresik - és mindig meg is találják! - a helyes, pozitív megoldásokat."
 

Részvételi díj: 32 000.-Ft. 3 étkezéssel (tízórai, ebéd, uzsonna)
Táborvezető: Babos Eszter | +36 70 606 3072 | info@babosmesekucko.hu | babosmesekucko.hu | babostarsulat.hu
A jelentkezés az alábbi linken: LINK

FONTOS!
  A jelentkezés a tábori díj kiegyenlítésével válik teljessé. Mivel a befizetés módjával, és adataival kapcsolatban, kérjük, mindenképp várják meg válaszlevelünket, amely a befizetés részleteit tartalmazza! Jelentkezési határidő: 2022. július 15.


Kedves Érdeklődőnk! A sikeres regisztrációt követően kérjük, hogy a tábor részvételi díját a jelentkezési határidőig, egy összegben, átutalással a KMO Művelődési Központ és Könyvtár számlaszámára - OTP 11784009-15519102 - szíveskedjenek befizetni. A jelentkezés a tábor díjának befizetésével válik érvényessé!

FONTOS, hogy a megjegyzés rovatba a tábor, valamint a résztvevő gyermek nevét feltüntetni szíveskedjenek! A számlát a befizetést követően küldi a KMO gazdasági csoportja. A jelentkezés határideje a honlapunkon az adott tábor leírásánál található.
További információ: +36 (1) 282 9895 telefonszámon és a  wkk.kispest.hu oldalon kaphatnak.


 

Kérjük, szíveskedjenek a tábor első napjára az alábbi nyilatkozatokat kitöltve és aláírva behozni: fotós, adatvédelmi és három napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozatokat. Ezek nélkül nem tudjuk fogadni gyermekét a táborban.

A nyilatkozatok innen letölthetők: 
Tábori szülői nyilatkozat
Egészségügyi nyilatkozat

Kérjük, a gyerekeknél feltétlenül legyen saját kulacs és papírzsebkendő!

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!