Műfajok
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
Családi, közösségi programsorozatok Kispesten

Idõpont: 2015. január-május
Helyszín: 1191 Bp., Teleki u. 50. és 1191 Bp., Fõ u. 20.

CSALÁDI, KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISPESTEN

2015. januárjától indulnak Kispesten azok a közössegek kialakulását segítõ családi programsorozatok, klubok, melyek a szülõknek és családoknak nyújtanak tanulási, kikapcsolódási lehetõséget. Lesz Mama-Papa-Baba klub, ahol megtudhatjuk, hogyan fejlõdnek a kisbabák. Közös játék és bábozás várja a családokat. A neveléssel foglalkozik a Szülõk iskolája címû programsorozat. Továbbá lesznek Családi játszó- és alkotómûhelyek, ahol különleges képmontázsok, társasjátékok születhetnek. Mityó RE-akció csoportban pedig egy újrahasznosító kreatív közösség tagjai lehetünk.

Családi programsorozatok 2015-ben

Egészen januártól májusig, gyerektõl a felnõtteken át megismerkedhet –  a  KMO Mûvelõdési Ház szervezésben –  a családok számára szervezett programsorozatokkal.

A szervezõk 6 éves kortól ajánlják a játszani, alkotni vágyó érdeklõdõknek a Játszó- és alkotómûhely családoknak címû programsorozatot (elsõ alkalom január 17.), ahol különlegesebbnél különlegesebb alkotások – társasjátékok, képmontázsok - születnek. Az alkotáson túl az élményeké lesz a fõszerep.

Újfajta kreatív közösség tagjai lehetünk a Mityó RE-akció csoportban. A korhatár nélkül ajánlott programokon minden alkalommal két mûhelyvezetõ segíti a csoportot, ahol egy-egy alapanyagot és a benne rejlõ lehetõségeket, a résztvevõkben szunnyadó ötleteket járhatjuk körbe. Ráadásul gyermekinknek játékos formában taníthatjuk meg az újrahasznosítás alapelveit, a környezettudatos gondolkodást.

Kifejezetten szülõk számára nyújt tanulási lehetõséget a Szülõk iskolája címû sorozat, mely a neveléssel foglalkozik. A sorozat elsõ részében (február 5.-március 12.) a 6-10 éves gyerekek szüleinek kívánnak a szervezõk gyakorlati segítséget adni az eredményes tanulás érdekében. A második részben (március 26.-április 30.) a 12 éves kor feletti gyereket nevelõ szülõknek szól. Arra kaphatunk választ, hogy a családban jelentkezõ problémákat, konfliktusokat hogyan fordíthatjuk át együttmûködéssé.

Február végétõl pedig indul a Mama-papa-baba klub, ahol végigkísérhetjük a babák fejlõdését. Egy-egy témához meghívott szakemberrel keressük a válaszokat. Lesz bábos játszósarok és alkotómûhelyek kicsiknek.

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50.
Telefon: 282-9752/0108
Fax: 282-9752/0113
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal

Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!